Megint szavazhatunk a kedvenc blogunkra

Megint szavazhatunk a kedvenc blogunkra
Évről évre többen neveznek a HVG Golden Blog versenyén, amelyet idén 6 kategóriában hirdettek meg a szervezők. A verseny jó esélyt ad a gyors sikerre.

Augusztus 21-ig szavazhatnak a rajongók a kedvenc blogjaikra a Golden Blogon. Így nyár közepén, az uborka szezonban viszonylag könnyű rávenni a rajongókat arra, hogy kinyilványítsák a véleményüket a különböző kategóriákba begyömöszölt blogokról.

Nagyon nehéz kérdés ez évek óta, mivel sokan nem férnek bele meghírdetett kategóriákba, s ezért elég nagy a keveredés. Az életmód kategóriában indult gasztrobloggereknek olyan blogokkal kell például felvenni a versenyt, mint a rendkívül nagy látogatottságú Csajok és Pasik. Kicsit egyenlőtlen a verseny a közéletblogok között is, nem nagyon lesz idény sem új felfedezett, mivel a legnagyobbak, az Átlátszó, vagy a Véleményvezér a papírformát hozza majd.


Nem nagyon lehet igazán jó versenyt csinálni, mert a média ezen ága igencsak szerteágazó tematikával kínál napi olvasnivalót mindenkinek. Még talán a business kategóriában a legtisztább az, hogy kinek is kellene ott megjelenni, de ott sem merném azt mondani, hogy  egyenlőek az esélyek mindenki számára.

Évről évre aztán kihirdetik a győzteseket, s jut egy kis rivaldafény mindenkire. Jó ideje a szakmai zsűri és a közönség szavazás különvált. Idén is várható számos különdíj szóval nem csak 6 szerencsére mosolyognak majd a díjkiosztón, reményeink szerint szeptemberben több kedvenc blogunk is szerepel majd a gálaesten.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!