Meghitt fotót osztott meg Rúzsa Magdi a hármasikreiről

Meghitt fotót osztott meg Rúzsa Magdi a hármasikreiről
Idilli percekbe engedett betekintést.

Rúzsa Magdi tavaly februárban adott életet hármas ikreinek, akiknek az arcát ugyan sosem mutatogatja, a kedves pillanatokat jóval gyakrabban osztja meg. Ilyen volt, amikor levideózta, hogyan másznak egymás után a picik, vagy a cuki ünnepi fotó, amikor a Mikulást várták - írja az nlc.hu.

Most újabb képpel örvendeztette meg a rajongóit, amikor is bepillantást engedett, hogyan néz ki náluk egy hétköznapi főzés. Míg az énekesnő az ételt készíti elő, addig a gyerekek türelmesen ülnek az etetőszékükben és várják, hogy édesanyjuk végezzen.

Úgy néz ki, Magdinak sikerült mára teljesen megtalálnia az egyensúlyt az anyaság és a karrier között, amitől az elején kissé aggódott.

„Három gyerek mellett nincs idő magammal foglalkozni. Ha éppen nem velük vagyok, akkor koncertre kell mennem, ilyenkor átáll az agyam az anyukaszerepről az előadóművészre. Bízom abban, ahogy egyre nagyobbak lesznek, egyre több mindent tudok majd becsempészni az életembe. Ez a hozzáállás segít túllépni a nagyobb kríziseken, ilyenkor veszek egy mély levegőt és megyek tovább. Mindig arra gondolok, mennyire hálás és szerencsés vagyok, hogy három egészséges gyerekem van” – nyilatkozta korábban az énekesnő.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Rúzsa Magdi