Még több nemzetközi sikersorozat Magyarországon elsőként az RTL+-on

Még több nemzetközi sikersorozat Magyarországon elsőként az RTL+-on
Német krimitől az amerikai westernig: sokszínű nemzetközi kínálat az RTL előfizetéses streaming platformján.

Az RTL legnépszerűbb európai és amerikai sorozatai közül már számos széria látható a streamingplatformon, méghozzá egy hónapig ingyen. A kifejezetten a platformra gyártott exkluzív hazai sorozatok mellett több, eddig Magyarországon még nem látott nemzetközi sikersorozat premierje is az RTL+ előfizetői számára érhető csak el. December elején újabb prémium tartalmak váltak elérhetővé a streaming platformon.

Már nézhető az Into the Badlands – A harc földjén című akciókban gazdag amerikai sorozat első évada, melynek főbb szerepeiben a Warcraft és a legújabb Tomb Raider filmből ismert Daniel Wu, az Ave Cézárból ismert Emily Beecham, illetve Az utolsó párbajból és a Gyűrűk Ura: A Király visszatérből is ismert magyar származású színész, Marton Csokas látható.

A sorozat egy sötét jövőt tár elénk, melyben az általunk ismert civilizáció megszűnt létezni, és idővel egy feudális társadalom alakult ki az egykori amerikai Közép-Nyugaton, ahol a legerősebbek hatalomra emelkedtek sokak hátán. Ezt a területet Badlands-nek hívják, ami felosztásra került hét rivális báró között. Minden báró érvényre juttatja akaratát a képzett bérgyilkosok hűséges seregei, a Clipperek segítségével. Kevés Clipper éli meg 30. születésnapját, de Sunny (Daniel Wu) nem egy átlagos Clipper. Éhező árvaként érkezett bárója erődjébe, majd gyorsan emelkedett a ranglétrán, és Quinn báró (Marton Csokas) legmegbízhatóbb tanácsadójává vált.

Quinn évtizedek óta vitathatatlanul Badlands leghatalmasabb bárója, azonban egy felemelkedőben lévő báró ellene indított támadásokkal teszteli harci étvágyát. Az egyik ilyen támadás során Sunny megismer egy fiút és hamarosan rájön, hogy a tinédzser sötét titkot rejteget. A Quinn elleni hadjáratok sorában kettejük sorsa összefonódik, együtt egy odüsszeára indulnak, amely megváltoztathatja Badlands sorsát.

Díjnyertes német krimi és ausztrál drámasorozat

Az RTL+ előfizetős kínálatában debütál A vád című német minisorozat, mely egy nyugat-német kisvárosban, Otternben játszódik. Egy gyermekorvos többszörös nemi erőszakot diagnosztizál egy fiatal lány vizsgálata közben, ezzel olyan események láncolatát indítva el, melyek egy pusztító méretű bírósági botrányhoz vezetnek. Az ügyész vádat emel Ottern 26 lakosa ellen, akiket azzal vádolnak, hogy egy gyermekpornográf szervezetet vezettek. Az ügy országos figyelmet kelt, a közösségi oldalak már az elején a legszigorúbb büntetést sürgetik a gyermekbántalmazókra. Az ügybe a védelem oldaláról bekapcsolódik egy megfáradt berlini büntetőügyvéd, Schlesinger, akinek kulcsszerepe lesz a valódi történtek felderítésében. A tárgyalások során rendkívül feszült a hangulat a városban, a médiában és a tárgyalóteremben egyaránt, de Schlesinger nem hajlandó engedni a közvélemény nyomásának. Majd a nap végén a fásult védőügyvéd válik az alkotmányos demokrácia védelmezőjévé.

A vád egy fikciós történet, amelyet valós események ihlettek: 1994 és 1997 között zajlott Worms-tárgyalásokon alapul, ami a német jogtörténet legnagyobb visszaélési perei közé tartozik. A sorozat az akkori eseményeket a jelenbe repíti. A vád a 2021-es Cannes-i Nemzetközi Filmsorozat Fesztiválon elnyerte a legjobb forgatókönyvnek járó díjat, valamint a fesztivál nagydíját.

Az RTL+ előfizetéses streaming platformjára már megérkezett a 2021-es ausztrál sikersorozat, A hírolvasó is. A sorozat visszaugrik a '80-as évek közepébe, a kereskedelmi tévéhíradók világába, ahol az ambiciózus riporter, Dale Jennings és a köztudottan „nehéz” sztárhíradós, Helen Norville párban találják magukat. A Challenger-katasztrófától a Halley-üstökösön át az AIDS-válságig terjedő hírek rendkívüli láncolatával Dale és Helen személyes és szakmai élete kezd összefonódni. A hírolvasó egy nagyszerű és nem mindennapi kapcsolat történetét mutatja be a változás küszöbén álló világban.

Erőteljes amerikai western

Magyarországon elsőként az RTL+ előfizetői számára látható a Hell on Wheels – Pokoli vadnyugat című western drámasorozat, amely a polgárháború utáni Amerikába repíti a nézőközönséget, és megvizsgálja az ország újjáépítésének és helyreállításának küzdelmeit és nehézségeit a legvéresebb amerikai háború után. A sorozat betekintést enged a vasút intézményesült kapzsiságába és korrupciójába, a bevándorlók tapasztalataiba, és bemutatja a frissen emancipált afroamerikaiak helyzetét az újjáépítés során, valamint az indiánok földjének és népének pusztítását vizsgálja a haladás jegyében. A sorozat történetének középpontjában Cullen Bohannon konföderációs katona és felesége háborús halála miatti bosszúvágya áll. Az idő múlásával a sorozat megörökíti az amerikai nemzet történelmének ezt a hatalmas fordulópontját, és azt, hogy mennyire civilizálatlan lehet a civilizáció üzlete. A Hell on Wheels – Pokoli vadnyugat egy hihetetlenül erőteljes történet, amely megragadja az amerikai western intenzitását, abban az időben, amikor nem kevesebb, mint a nemzet jövője forgott kockán.

Az RTL+ Magyarország új, előfizetéses streaming-szolgáltatása reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott sorozatokkal és több mint 5000 órányi tartalommal várja az előfizetőket. A nézők a streaming-szolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Itt látható a Zámbó Jimmy életéről szóló A Király, a Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével készült A Nagy Fehér Főnök, a szókimondó young adult sorozat, a Ki vagy te, vagy Alföldi Róbert portréműsora, a Főszerepben.

Az RTL streamingszolgáltatásának felhasználói – függetlenül attól, hogy milyen szolgáltatási csomagban vannak – december 12-től bármikor visszanézhetik az RTL Híradó adásait a lineáris sugárzást követően. Az RTL további hírműsorai közül a Házon kívül, a XXI. század, valamint a Portré adásai szintén elérhetőek az RTL+ streaming platform felületén minden regisztrált felhasználó számára.

„Mit ér egy dráma gonosztevő nélkül?” – a Hell on Wheels – Pokoli vadnyugat már streamelhető az RTL+-on A RTL+ kínálatában már elérhető a Hell on Wheels – Pokoli vadnyugat című western drámasorozat, amely a polgárháború utáni Amerikába repíti a nézőközönséget, és megvizsgálja az ország újjáépítésének és helyreállításának küzdelmeit és nehézségeit a legvéresebb amerikai háború után.

Az Into the Badlands – A harc földjén első évada már streamelhető az RTL+-on Quinn évtizedek óta vitathatatlanul Badlands leghatalmasabb bárója, azonban egy felemelkedőben lévő báró ellene indított támadásokkal teszteli harci étvágyát. Az egyik ilyen támadás során Sunny megismer egy fiút és hamarosan rájön, hogy a tinédzser sötét titkot rejteget. Keresd az akciókban gazdag amerikai sorozatot az RTL streamingszolgáltatónál!

Megérkezett a 2021-es ausztrál sikersorozat, A hírolvasó az RTL+-ra A sorozat visszarepít a '80-as évek közepébe, a kereskedelmi tévéhíradók világába, ahol az ambiciózus riporter, Dale Jennings és a köztudottan „nehéz” sztárhíradós, Helen Norville párban találják magukat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: RTL+, sorozat