Még mindig keresik a halott influenszer eltűnt vőlegényét

Még mindig keresik a halott influenszer eltűnt vőlegényét
Gabby Petito hollétéről hetekig nem tudtak semmit, a 22 éves influenszer holttestét végül Wyomingban, egy nemzeti parkban találták meg.

A Teton megyei halottkém szerint egyértelműen gyilkosság történt. A Grand Teton nemzeti park, ahol Petito holttestét megtalálták, az utolsó hely volt, ahol a nőt és 23 éves vőlegényét, Brian Laundrie-t együtt látták, mielőtt a férfi hazatért volna Floridába - írja a 444.hu.

Petito és Laundrie Instagramon és YouTube-on is rendszeresen osztottak meg fotókat és videókat közös utazásaikról és életmódjukról, így arról is, hogy július 2-án elindultak Petito lakóautóvá alakított furgonjával, hogy körbejárják az Egyesült Államok nemzeti parkjait. Az eredeti terv szerint novemberig járták volna az országot, de szeptember elsején Brian Laundrie hazatért Floridába, a szülei házába. A lány furgonjával, egyedül, Gabby Petito nélkül.

Petito anyja utoljára augusztus 25-én beszélt a lányával, amikor a pár a Grand Teton nemzeti parkban járt. Mivel gyakran olyan helyeken voltak, ahol nem volt térerő, a nő szülei nem aggódtak, amikor egy-két napig nem tudtak beszélni lányukkal. De miután már több napja, sőt több hete nem tudtak róla semmit, a rendőrséghez fordultak. (Laundrie a hazatérése után sem a rendőrséggel, sem Petito szüleivel nem vette fel a kapcsolatot.) A lány eltűnését szeptember 11-én jelentették be, tíz nappal azután, hogy Laundrie hazament a szüleihez, egyedül.

A rendőrség ekkor kereste fel Laundrie-t a szüleinél, ahol a nő furgonját lefoglalták és átkutatták. A férfi ügyvédet fogadott, és nem volt hajlandó együttműködni a hatóságokkal, nem akart az eltűnt menyasszonyáról beszélni.

Napokkal a nő eltűnésének bejelentése után, szeptember 14-én adott ki közleményt a Utah állambeli Moab City rendőrsége, miszerint egy hónappal korábban, augusztus 12-én egy „incidens” miatt kihívták a rendőröket Petitóra és Laundrie-ra. A Daily Beast által megszerzett rendőrségi jelentés szerint a hatóságokat egy „családi probléma” miatt riasztották, miszerint „egy férfi és egy nő”, akik egy „fehér Ford Transittal hagyták el a helyszínt”, „veszekedésbe keveredtek”, és bár a jelentés szerint nem volt egyértelmű, de arra utaltak benne, hogy „a férfi bántalmazhatta a nőt”.

A jelentés szerint amikor kiértek a rendőrök, Laundrie arra kérte Petitót, hogy „menjen sétálni és nyugodjon le”, illetve egy ponton megragadta a nő arcát, aki ekkor megpofozta Laundriet, ő azonban a szemtanúk szerint nem ütött vissza. A rendőrségnek egy szemtanú azt mondta, neki úgy tűnt, hogy Laundrie kizárta a furgonból Petitót, aki az ablakon keresztül próbált meg visszamászni az autóba. Arról is beszélt, hogy számára úgy tűnt, egy mobiltelefon miatt veszekedtek.

A rendőrségi jelentés szerint Petito azt mondta a kiérkező rendőröknek, hogy attól félt, a vőlegénye elmegy a kocsival, és otthagyja őt. Mindketten azt mondták a rendőrségnek, hogy Petito „súlyos szorongásban” szenved, illetve győzködni kezdték őket arról, hogy szeretik egymást, és össze akarnak házasodni. Ezek után a rendőrök a jelentés szerint arra jutottak, hogy nem kapcsolati erőszak történt, hanem csak egy „mentális/érzelmi törés” a pár kapcsolatában.

A párt még aznap este egy másik rendőr is megállította gyorshajtás miatt, és mindkettejüket külön-külön kihallgatta. A jelentés szerint a nő „vigasztalhatatlanul sírt”, és elmondta, hogy hónapok óta együtt utaznak, ami „érzelmi feszültséget” okozott kettejük közt, és „ma egész nap veszekedtek” a vőlegényével. Végül a rendőr azzal intézte el a helyzetet, hogy kivett egy hotelszobát éjszakára Laundrie-nak, a nő pedig a furgonban maradt. Egyikőjükkel szemben sem indítottak eljárást, másnap pedig folytatják az útjukat.

Hogy ezek után mi történt, azt csak Laundrie tudná megmondani, de ő az ügyvédje tanácsára egyrészt megtagadta az együttműködést a hatóságokkal, másrészt nem sokkal a lány eltűnésének bejelentése után ő is eltűnt. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: influencer