Médiamegoldás megoldás nyert a Startup Saunán

Médiamegoldás megoldás nyert a Startup Saunán
A legjobb hazai startupként a Flan technologies megoldását jelölték meg a finn accelerátor mentorai a hétfői versenyen. Egy éve a Day1 fektetett bele.

A Day One Capital kockázati tőkealap 70 millió forintot fektetett a tartalomhirdetési szolgáltatást és adatvizualizációs tartalommenedzselő rendszert fejlesztő Flan Technologies Kft-be. Az egy évvel ezelőtti befektetés a külföldi terjeszkedést, valamint a termékfejlesztést szolgálná.

A Flan Technologies-t média salesben, médiakutatásban, algoritmus tervezésben és különböző online technológiák fejlesztésében tapasztalatot szerzett sikeres vállalkozók alapították.

A Startup Saunán sikeres megoldásuk a FruitFlan online szerkesztőségeknek kínál vizuális lehetőséget tartalmaik olvasottságának követésére, menedzselésére. A tartalom követő rendszerük több nyelven, számos országban működik már.

A Startup Saunán a FruitFlan mellett még a Robophone nevű mobillal programozható és távirányítható robotot tartották a skandináv akcelerátor mentorai arra érdemesnek, hogy beemeljék a több hetes mentori programjukba.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!