Mától elérhetőek az RTL új kábelcsatornái

Mától elérhetőek az RTL új kábelcsatornái
Az idei Big Picture konferencián bejelentett terveknek megfelelően az RTL Csoporthoz tartozó CLT-UFA HBD 2023. december 15-én reggel hivatalosan is megkezdte négy új kábelcsatornája sugárzását. Így az RTL Magyarország csatornaportfóliója 12 csatornásra bővült. A mai naptól a Kölyökklub, a Moziklub, a Sorozatklub és az RTL OTTHON nevet viselő csatornák a tévézés szerelmeseinek biztosítanak változatos szórakozást. Az új csatornák mindegyike eltérő célcsoportot szólít meg a gyerektartalmaktól egészen a klasszikus filmekig.

Csatorna lett a Kölyökklubból

Mától gyerekcsatorna formájában is várja a kicsiket a Kölyökklub: tele nevetéssel, kalanddal és a mai kornak megfelelő fejlesztő tartalmakkal. Az alaposan megválogatott műsoroknak köszönhetően a gyerekek biztosan megtalálják a kedvükre való meséket vagy sorozatokat. A valódi klasszikusok mellett, mint a Tom és Jerry, a Dzsungel Könyve és a Pán Péter, olyan világhírű újdonságok is megörvendeztetik a kicsiket, mint a Cocomelon, a Petit Malabar, a Jonalu, vagy a Tickety Tock.

Moziklub és Sorozatklub: filmek és sorozatok minden műfajban

A Moziklub és a Sorozatklub elnevezésű csatornákon a változatos filmeké és sorozatoké a főszerep. A népszerű külföldi produkciók mellett a magyar klasszikusok is helyet kapnak a kínálatban.

A Moziklub többek között európai filmekkel kínál változatos szórakozást, de a csatorna a bűnügyek szerelmeseit is el fogja kényeztetni olyan klasszikusokkal, mint a Columbo filmek vagy Agatha Christie regényeiből készült adaptációk. A klasszikus vígjátékok kedvelői sem fognak unatkozni, képernyőre kerül például a Magas szőke férfi visszatér, a Szabadlábon Velencében és valamennyi Beethoven film is.   Természetesen magyar filmekben sem lesz hiány: a Drakulics elvtárs, a Napszállta vagy a Moszkva tér csak pár cím a számos hazai produkció közül.

A Sorozatklub is változatos programmal várja a magyar nézőket. Olyan bűnügyi sorozatok kapnak helyet a csatornán, mint az Agatha Raisin, a Brown Atya nyomoz, vagy a Kastélyszálló. A Downton Abbey-t talán keveseknek kell bemutatni, hiszen régóta a magyar közönség kedvencének számít a múlt század elején játszódó történelmi dráma. A csatorna műsorai közt helyet kap a Chicago PD c. rendőrségi széria és az örök kedvenc Medicopter is, amelyben egy mentőhelikopteres csapat fordulatos kalandjait lehet követi.

Emellett a romantikus sorozatok és drámák szerelmesei is megtalálhatják az ízlésükhöz illő tartalmakat – a Sorozatklubon lesz újra nézhető A szívek szállodájának valamennyi évada. A csatornán továbbá újra műsorra kerülnek az RTL népszerű saját gyártású doku-reality sorozatai, a Segítség, bajban vagyok! és A gyanú árnyékában.

RTL OTTHON: a gasztronómia és lakberendezés otthona

Az RTL OTTHON a gasztronómia, lakberendezés és a DIY világát tárja a nézők elé külföldi és hazai kedvencekkel egyaránt. Olyan sztárséfekkel készült sorozatokat lehet itt megtekinteni, mint Gordon Ramsay vagy Jamie Oliver. Egy RTL-es életmód-csatornáról ugyanakkor nem hiányozhat az immár 19 évadra visszanyúló A Konyhafőnök és a Mestercukrász sem, amelynek összes évadja újranézhető lesz. A csatornán mindemellett európai otthonokat, távoli kultúrákat bemutató műsorok is helyet kapnak, de izgalmas vetélkedők is gondoskodnak majd a tévé előtt ülők szórakoztatásáról.

A csatornák tartalmi kínálata 2024 januárjától válik teljessé.

A négy új csatorna elérhetőségeivel kapcsolatban a kábelszolgáltatóknál érdemes érdeklődni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: RTL, kábelcsatorna