Máté Gábor őszintén beszélt a félrelépéséről

Máté Gábor őszintén beszélt a félrelépéséről
Máté Gábor megcsalta Albert Györgyivel az első feleségét, Jakupcsek Gabriellát, a színész-rendező most őszintén beszélt a félrelépésről.

Máté Gábor tíz év házasság után hagyta el első feleségét, Jakupcsek Gabriellát, ráadásul nem is akárki, hanem Albert Györgyi miatt. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész – aki 27 évnyi tanítás után hagyta ott a Színház- és Filmművészeti Egyetemet – felidézte, hogy a félrelépés örökre szégyenfolt marad az életében - írja az nlc.hu.

Mindenféle hatások érik az embert, néha egy rövidebb szoknya is elég. (…) Nem akarom a szakmára fogni, mert nem csak a színészek válnak el… Nagyon sok emberi gyarlóság övezte az életemet, és így alakult. Ez egy szégyenfoltja az életemnek, erre nem vagyok büszke – mondta Máté Gábor a Sorok között Lutter Imrével című műsorban, amely hétfőn 23.45-kor kerül adásba az RTL Klubon.

A színházigazgató kapcsolata Albert Györgyivel végül nem futó kaland volt, a 14 éve elhunyt tévés öt évig a felesége is volt.

Jakupcsek Gabriella sokáig nem beszélt a történtekről, de korábban elárulta, hogy nem hibáztatja a harmadik felet, és saját magát is hibásnak érzi. Szerinte ő sokat volt külföldön, Máté Gábor pedig sokat a színházban, ami egy kapcsolatnak sem tesz jót.

A 2008-ban elhunyt Albert Györgyi a Miért pont ők? – A férfiak fogságában című könyvében visszaemlékezett arra az időszakra. Mint írta, Máté Gáborék házassága már régóta recsegett-ropogott, de a megcsalással az igazi baj az ő személyével volt. „A kolléganőmet sértette, hogy Gábor pont velem csalta meg…” – írta a könyvében Albert Györgyi.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!