Mardoll pánikba esett A Konyhafőnök VIP-ban!

Mardoll pánikba esett A Konyhafőnök VIP-ban!
Sérülések, könnyek és veszekedések töltötték meg A Konyhafőnök VIP stúdióját a Tábor hetének első napján.

Járai Máténak nehezen indult a nap, mivel a főzése első perceiben Tokár Tomi véletlenül „ledöfte”, majd a saját kezét is megvágta a zöldségek aprítása közben.

A főzés további része sem ment zökkenőmentesen Máté számára, ugyanis az általa megálmodott ételről kiderült, hogy még a versenyből is kieshet miatta. Azonban a színészt hiába figyelmeztette Rácz Jenő és Németh Kristóf is, Máté kitartott az ötlete mellett, és véghezvitte a tervét. Ezt Rácz Jenő nem nézte jó szemmel, emiatt arra sem volt hajlandó, hogy megkóstolja a színész főztjét.

A feladattal Mardollnak is meggyűlt a baja, mert hiába tervezte meg gondosan az ételét, a zsűrinek nem tetszett a koncepciója, így újat csináltattak vele. A lány ezen kiborult és pánikba esett, így végül Ákos séfnek és Németh Kristófnak kellett megnyugtatnia.

Nellynek is gondjai akadtak a főzés során, mivel pulttársa, Geszler Dorottya egy olyan konyhai eszközt is használt, amire Nellynek is szüksége lett volna, így nem tudott haladni a saját ételének elkészítésével, és emiatt értékes perceket vesztegetett el.

Nellynek a Dorottya okozta hátráltatás ellenére is sikerült teljesítenie az első feladatot, amivel előnyt szerzett a második feladatra: Nagy Ervin beállt mellé a pultba, és 10 percen keresztül leste minden kívánságát – legalábbis Nelly erre számított. Ervinnek ugyanis határozott elképzelése volt arról, hogy a színésznőnek milyen ételt kellene készítenie a pacalból, így Nelly inkább átengedte neki az irányítást:

A főzés során a zsűri értékelése alapján Badár Sándor teljesített a leggyengébben, így neki kellett elhagyni a konyhát.

Adásrészletek:

Rácz Jenő nem volt hajlandó megkóstolni Járai Máté ételét

A séf jelezte Máténak, hogy az ételével akár ki is eshet a versenyből, azonban a színész nem fogadta meg a tanácsát, és pont azt készítette el, amitől óva intették. Ezzel pedig felhúzta a zsűrit, kifejezetten Jenőt.

„Ha most bepánikolsz, akkor véged van” – A síró Mardollt Sárközi Ákos kaparta össze

Miután Jenő azt tanácsolta, hogy gondolja újra az ételét, Mardoll teljesen összeomlott. Mivel a versenyző nem tudott uralkodni az érzelmein, Ákosnak és Németh Kristófnak kellett közbelépnie.

„Ezen nem kell összeveszni” – Fésűs Nelly és Geszler Dorottya egymásnak feszültek

„Ő eszközhalmozó” – A két színésznő vitája azzal kezdődött, hogy Dorottya minden konyhai eszközt felhasznált, így pulttársa nem tudott haladni a dolgaival. Ezt persze Nelly sem hagyta szó nélkül.

„Hagyni kell, hadd legyen férfi” – Fésűs Nelly átengedte az irányítást Nagy Ervinnek

Nelly a főzése első 10 percében megkapta segítségül Nagy Ervint. A feladatok leosztása azonban nem ment olyan egyszerűen közöttük. Ha kíváncsi vagy a pikáns csipkelődéseikre, nézd meg a videót!

„Olyan voltam, mint egy gyengeelméjű” – Járai Máté többször is megsérült

Miután Tokár Tomi „ledöfte”, Máté önmagát is akadályozta azzal, hogy újabb sérülést szerzett. Vajon Máté hogyan értékelte a saját helyzetét? Kiderül a videóból.

Előzetes – Filipánics Bálint: Mint akit akasztani visznek, úgy érzem magam (11.15.)

Az ÉNB sztárja nehéz szituációba kerül, amikor Rácz Jenő váratlan kritikával illeti az ételét a főzés utolsó pillanataiban. Hogy sikerül-e kiverekednie magát szorult helyzetéből, kiderül A Konyhafőnök VIP következő részében, ma 20 órától az RTL-en.

Előzetes: „Minden here termékeny lesz” – Szabó Győző Chuck Norrisként lendül be a konyhába

A színész ismét megcsillogtatja a konyhai tehetségét, és segít egy versenyzőnek az étele elkészítésében. A Konyhafőnök VIP ma 20 órától folytatódik az RTL-en.

Előzetes: Szabó Győző szabotálja a versenyzőket a kóstoláson?

A Tábor második napján a színész segít a versenyzőknek, azonban a kóstoláson inkább megnehezíti az egyik versenyző helyzetét, amikor egy váratlan dolgot csempész be az egyik tányérra. A Konyhafőnök VIP ma 20 órától folytatódik az RTL-en.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök