Mardoll letapizta Puskás Petit és Lukács Mikit, Gáspár Laci pedig fellázadt a „nyelvi diszkrimináció” ellen az Activityben

Mardoll letapizta Puskás Petit és Lukács Mikit, Gáspár Laci pedig fellázadt a „nyelvi diszkrimináció” ellen az Activityben
Az Activity harmadik adása taperolásban gazdag volt: Lukács Miki után Puskás Peti is meglepetten pislogott, amikor Mardoll hozzáért. Eközben az is kiderült, Gáspár Laci hogyan próbált Will Smith közelébe kerülni, Tihanyi Peti pedig boldogan fogadta a hírt, hogy ő lehet a következő Sebestyén Balázs.

A játék harmadik estéjén Tóth Zolkó, Puskás Peti, Mardoll, Gáspár Laci, Tihanyi Peti és Rekop Gyuri tették próbára magukat három izgalmas feladatban, Dobos Evelin pedig játékmesterként irányította az eseményeket.

A hírességek bemutatásakor Gáspár Laci azonnal lebukott, hogy mindig más keresztnéven szólítja Dobos Evelint, ezért a többiek kitalálták, hogy letesztelik a tudását. Minden játékostársának fel kellett sorolnia a nevét. Vajon mindenkit felismert?

„Annyira megaláztál” – mondta nevetve Puskás Peti Dobos Evelinnek, miután a játékmester elsorolta a titulusait. A színész-műsorvezető megnevezés után ugyanis egy valami kimaradt a felsorolásból, amire Tihanyi Peti hívta fel mindenki figyelmét: „Az, hogy énekes, egy pillanatig nem említette senki” – nevetett a Reggeli műsorvezetője. Petivel ellentétben Gáspár Laci nagyon boldog volt, miután Evelin a magyar Will Smithként emlegette. Ezen felbuzdulva, Laci elmesélte, hogyan találkozott majdnem példaképével, aminek megvalósításában csupán egyetlen dolog akadályozta meg: Vastag Csaba.

Az Oscar-díjas színész után gondolatban egy kicsit még az Egyesült Államokban időztek a hírességek Mardollnak köszönhetően, aki elmesélte, milyen jógaórákra járt New Yorkban. Gáspár Laci „why nincs rajtad dress” kérdésére a rapper megpróbálta elmagyarázni, hogyan is néz ki egy meztelen jógaóra. Activitys játékostársai döbbenten hallgatták, majd viccesen megjegyezték, hogy „Nálunk ezt másnak hívják”.

Az Activity Tipi-tapi játékában Gáspár Lacinak és Mardollnak kellett érintés segítségével kitalálniuk, hogy mi lapul a titokzatos dobozban. Miközben társaik látták, hogy Lukács Miki rejtőzik ott, nagyokat pislogtak, amikor Mardoll keze egyre lentebb csúszott Mikike testén. „Ne izgassátok, rég volt már nővel” – jegyezte meg viccesen Puskás Peti.

Később a Kézátültetés elnevezésű játékban Mardoll Puskás Petihez is meglehetősen közel került, amitől az énekes igencsak zavarba is jött.

A rengeteg játék és adok-kapok közepette Gáspár Laci és Puskás Peti arra is szakítottak időt, hogy random tüntetést indítsanak. Laci mindenképpen nyerni szeretett volna, ezért kiakadt, amikor megtudta, hogy dalszövegeket kell elmutogatnia Mardollnak, aki nem tud jól magyarul. Beszéde annyira megérintette Petit, hogy ő is beállt barátja mellé.

Gáspár Laci nem tudja, hogy hívják Dobos Evelint
„Annyira megaláztál” – Puskás Petit nem ismerték el énekesként?
Gáspár Laci elárulta, miért haragszik Vastag Csabára
Mardoll meztelenül vesz jógaórákat

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!