Március közepén indul az Eufória szellemi örököse

Március közepén indul az Eufória szellemi örököse
Március 11-én érkezik az HBO MAX új, saját gyártású sorozata, az X Generáció, amely az Eufória és az Akik mi vagyunk szellemi örökösének is tekinthető.

A szereplőgárdában látható Nathanya Alexander, Chloe East, Nava Mau, Lukita Maxwell, Haley Sanchez, Uly Schlesinger, Nathan Stewart-Jarrett és Chase Sui Wonders, valamint Justice Smith és Martha Plimpton. Vendégszereplőként felbukkan majd J. August Richards, Mary Birdsong, Alicia Coppola, Patricia De Leon, Diego Josef, Anthony Kevyan, Sydney Mae Diaz, John Ross Bowie, Marwan Salama, Marisela Zumbado és Sam Trammell.

Az X generáció alkotója Zelda Barnz és Daniel Barnz. Executive producere Daniel Barnz, Ben Barnz és Zelda Barnz a We’re Not Brothers Productions részéről, Lena Dunham a Good Thing Going Productions részéről, továbbá Sharr White és John Melfi.

A premier napján három epizód lesz elérhető, ezt követően március 18-án két új epizód érkezik, majd március 25-én további két epizód és április 1-jén még egy epizód. Az év folyamán később lesz majd elérhető az évad második fele, további nyolc epizóddal.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!