Március 8-án érkezik Magyarországra az HBO Max

Március 8-án érkezik Magyarországra az HBO Max
Március 8-án váltja le az HBO GO szolgáltatást az HBO Max. Összeszedtünk minden fontos információt, amit eddig közölt a szolgáltató.

Hamarosan hozzánk is megérkezik az HBO Max streamingszolgáltatás, ami olyan népszerű márkák tartalmait kínálja majd, mint a Warner Bros., a HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals. A filmrajongók számára külön öröm, hogy szolgáltató azt ígéri, a Warner Bros. mozifilmjeit 45 nappal a premier után az HBO Max-on is be fogják mutatni. Elérhető lesz például a Mátrix: Feltámadások, a Dűne, a Richard király, A maffia szentjei vagy a Tom és Jerry. Emellett saját gyártású amerikai és európai műsorokkal is készülnek. Megtekinthető lesz többek között A besúgó című új magyar sorozat is.

Ami az előfizetési díjakat illeti, az HBO Max valamivel drágább lesz, mint az HBO GO. Eddig 1890 forintba került egy havi előfizetés, március 8-tól ez 2390 forintra emelkedik. Jó hír viszont, hogy az HBO Max érkezése alkalmából a szolgáltató a meglévő és a leendő előfizetők számára is biztosít kedvezményt. Az aktív ügyfelek automatikusan átkerülnek az új felületre, ahol az induláskor 33 százalék kedvezményt kapnak, azaz 1590 forint lesz a havidíj. A március 31. előtt regisztrálóknak szintén jár a kedvezményes havidíj. A HVG úgy tudja, az ügyfelek a teljes előfizetési időszak alatt 33 százalék kedvezményt kapnak a mindenkori havidíjból.

Emellett egy új előfizetési konstrukciót is bevezetnek: március 31. után 18 990 forint lesz az éves előfizetési díj, vagyis 12 havi elérést kapnak az előfizetők nyolc havi díj áráért.

Fizetni a fő fizetési szolgáltatókon keresztül (VISA, Mastercard, PayPal), vagy a fő alkalmazásáruházakban (Apple App Store, Google Play Store, Samsung Checkout) alkalmazáson belüli vásárlás során lehetséges.

Az HBO Max elérhető lesz okostévén, streaming eszközön, játékkonzolon, mobilon, táblagépen, illetve a weboldalon keresztül. Akár öt nézői profil is létrehozható, három egyidejű streamelésre lesz lehetőség, és korlátlan számú regisztrált eszközt enged meg a szolgáltató.

(Forrás: hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!