Már várják a Cápák a vállalkozók jelentkezését!

Már várják a Cápák a vállalkozók jelentkezését!
A Cápák már várják az újabb vállalkozókat, elindult a jelentkezés a Cápák között üzleti showműsorba.

A Cápák között negyedik évadában a nagyhalak befektetési kedve még mindig töretlen. Már javában zajlik a közös munka az üzleti showműsorban befektetést kapott vállalkozásokkal. Ám azoknak sincs oka csüggedni, akik üzleti ajánlata nem keltette fel a Cápák érdeklődését, hiszen az adások után irántuk is rendszerint megnő az érdeklődés, valamint ők is esélyesek lehetnek a Telekom Digitálisan Tettrekész különdíjra, a Spar Magyarország Hungaricool díjára, és jelölhetik őket a K&H Bank Innovációért és Fenntarthatóságért különdíjára. Most pedig itt a lehetőség, hogy a vállalkozók a Cápák elé vigyék üzleti ajánlatukat. Már lehet jelentkezni a Cápák között üzleti showműsorba: www.rtl.hu/capakkozott/jelentkezz.

Elindult a jelentkezés a Cápák között 5. évadábaHa üzleti ötleted megvalósításához, vagy vállalkozásod fellendítéséhez befektetőt keresel, jelentkezz az RTL Klub üzleti showműsorába az rtl.hu/capakkozott/jelentkezz oldalon!

 

A Cápák között hetedik adásában ismét ígéretes ajánlatokkal érkeztek a vállalkozók a Cápák elé. Budapesti nyilvános mosdóhálózathoz, fenntartható ruhamárkához, ipari drónokhoz és különleges gyümölcslevekhez kapcsolódó üzleti ajánlatokról döntöttek a Cápák.

Gergely Dániel még csak 19 éves, de már évek óta szoftverfejlesztőként dolgozik, weboldalakat, webes alkalmazásokat és mobilalkalmazásokat készít. Saját fejlesztésű alkalmazása, a Budipest a fővárosi nyilvános illemhelyeket igyekszik egybegyűjteni. Eddig már hatvanezerszer segített vécét találni a több mint tízezer felhasználójának. Azonban az applikáció egy olyan problémára is rávilágított, melyre nincs szoftveres megoldás: Budapesten nincs elég nyilvános illemhely.

Dániel ötlete tehát olyan mosdók építése, melyek 24 órás nyitva tartassál, folyamatos takarítással üzemelnének, fenntartásukat pedig részben az épületek falán elhelyezett reklámok bevételei, részben a használati díjak fedeznék. Dániel 25 millió forintért 20%-os részesedést ajánlott. Mit szóltak a Cápák? Lássuk a videókat! Egy 19 éves fiú reformálná meg a budapesti közvécéket A Budipest egy ingyenes közösségi mosdókereső, amit egy 19 éves vállalkozó álmodott meg. Gergely Dániel azonban a közvécék hiányára is előállt egy megoldással, melynek megvalósításához 25 millió forintot kért a Cápáktól 20% üzletrészért cserébe.

"Nem is értem, hogy 19 évesen hogy vagy ennyire képben mindennel” – Moldován András és Balogh Levente is egyetértettek a Budipest társadalmi küldetésével Gergely Dániel felkészültségét elismerték a Cápák, az üzleti terve azonban nem győzte meg őket. Így reagáltak a befektetők a fiatal vállalkozó ötletére.

Szabó Luca 23 éves, szereti a divatot és a ruhákat, álma egy saját, fenntartató ruhamárka, mellyel megmutathatja, hogy igenis lehet környezetbarát módon is divatosan öltözködni. A reBird első kollekciójában csupa egyedi darabot ismerhetünk meg: terítőből készült szoknyát, lepedőből készült ruhát vagy épp újragondolt farmernadrágokat. Luca 15%-os részesedésért cserébe 10 millió forintot kért a Cápáktól, melyet varrógépekre, hímzőgépre, marketingre és egy saját fejlesztésű applikációra költene. Sikerült felkeltenie valamelyik Cápa vállalkozó szellemét? A videókból kiderül! Hogyan varázsolhatod környezettudatossá és fenntarthatóvá a ruhatáradat? Szabó Luca álma, hogy fenntartható ruhamárkáján keresztül megismerkedjenek az emberek a környezettudatos öltözködéssel. 2020 decemberében létrehozott márkája a reBird, ami egyedileg átalakított használtruhákat kínál a vásárlóknak.

Így fogja támogatni Tomán Szabina a reBird vállalkozónőjét A Cápa számára kiemelten fontos a fenntarthatóság, és bár befektetési ajánlatot nem tett, különleges módon fogja segíteni Szabó Luca misszióját.

Kukár Leó az alkalmazotti lét korlátait maga mögött hagyva indított testvérével közös vállalkozást. A StormCornerTech jelenleg leginkább ipari drónok forgalmazásával foglalkozik, de drónjaikkal mezőgazdasági területek permetezését is elvégzik. Eszközeik akár 30-40 kilogramm súlyt is elbírnak, két-három méter magasról rendkívül pontosan végzik munkájukat, a keltett légörvény pedig a növény teljes felületére eljuttatja a permetszert. Leónak rengeteg ötlete van a vállalkozás fejlesztésére: a drónforgalmazás mellett saját drónt is fejlesztenének, oktatást is végeznének, és persze folytatnák a forgalmazást és a permetezést is. A Cápáktól 10%-os üzletrészért cserébe 50 millió forintot kért. Van olyan Cápa, aki befektet a vállalkozásba? A válasz a videókban. Íme a technológia, ami jelentősen megváltoztathatja az emberiség jövőjét Kukár Leó egy ipari drónokkal foglalkozó vállalkozást pitchelt a Cápáknak. A StormCornerTech tulajdonosa 50 millió forintot kért a befektőktől 10% tulajdonrészért cserébe.

Moldován András: Aki kocka, az ne kereskedjen! Kukár Leó, a StormCornerTech tulajdonosa a Cápák szerint egy dologhoz nem ért: nem tudja, hogy pontosan miből szeretne megélni, és az álmai befektetőként nem érnek 500 millió forintot.

Simon Mátyás szülei 30 éve gyümölcstermesztéssel foglalkozó vállalkozását továbbgondolva indította testvérével közös bizniszét: a megtermelt gyümölcsökből, zöldségekből leveket készítenek. Termékei különlegessége, hogy nincs bennük hozzáadott cukor vagy édesítőszer, tartósítószer, aroma, és nem koncentrátumból vagy sűrítményből készülnek, mint a piacon található versenytársaik nagy része. Mátyás a már most gyümölcsöző vállalkozásban 5%-os részesedést ajánlott 60 millió forintért. Vajon melyik Cápa harapott rá a lehetőségre? Lássuk a videókat! Szüleik életmunkáját is megmentik vállalkozásukkal a Simon Gyümölcs vállalkozói Simon Mátyás családja 30 éve foglalkozik gyümölcstermesztéssel. A vállalkozó és bátyja azonban úgy döntöttek, hogy saját lábra állnak, és néhány éve gyümölcslevek készítésébe kezdtek.

Bemutatkozott a Cápák előtt az a gyümölcslé, ami 2021-ben elnyerte a legjobbnak járó díjat A Simon Gyümölcs egy 2019-ben alakult vállalkozás, amit Simon Mátyás a testvérével közösen hozott létre. A vállalkozó a természetes és funkcionális italok piacra vezetéséhez 60 millió forintos befektést kért a Cápáktól 5%-ért cserébe.

"Nekem ezzel melóznom kéne, és az meg drága” – Balogh Levente ajánlatot tett a Simon Gyümölcs vállalkozójának  A befektető szerint 5% tulajdonrész túl kevés 60 millió forintért cserébe, ezért ellenajánlatot tett a Simon Gyümölcs vállalkozójának. A videóból kiderül, hogy elfogadta-e Simon Mátyás az ajánlatot.

A Telekom Digitálisan Tettrekész különdíját Kukár Leó és testvére cége, a StormCornerTech kapta, a Simon Gyümölcs pedig esélyes a K&H Bank Innovációért és Fenntarthatóságért különdíjára. Sikertörténet: Sikersztori: A Tebe lett Magyarország legnagyobb csomagolásmentes bolthálózata a Cápák között után Pocsaji Csilla vállalkozása rohamos növekedésnek indult Tomán Szabina befektetését követően. A műsor óta négy Tebe bolt nyílt az országban, 2022-ben tervben van további három üzlet, ráadásul a webshop havi bevétele is 14-szeresére növekedett.

A következő adásból: Lakatos István és Moldován András világszámot csinál a következő adás egyik vállalkozásából? A Cápák között következő részében a két befektető ráharap az egyik vállalkozó ötletére. Vajon milyen vállalkozás kelti fel az érdeklődésüket, és lesz végül befektetési ajánlat? Kiderül a Cápák között következő részéből vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon.

A Cápák között című üzleti show-ban a Cápák a vállalkozásoknak csak befektetési ajánlatot tesznek, ekkor még nem végleges egyik megállapodás sem. Az epizódok az adások után visszanézhetők az RTL Most felületén.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!