Már elérhető a Violetta musical

Már elérhető a Violetta musical
A Disney Csatorna saját gyártású ifjúsági, latin-amerikai sorozatának, a Violettának a 10. évfordulója alkalmából mától, december 8-ától elérhető Disney+- on a „Csak szerelem és ezer dal” című musical-show, amelyben Martina Stoessel, művésznevén Tini színésznő-énekesnő, valamint Jorge Blanco, Cande Molfese és Mechi Lambre társaságában előadja a sorozat legemlékezetesebb dalait. Magyarországon a „Violetta” a Disney Csatorna egyik legsikeresebb, legnézettebb sorozata.

A „Csak szerelem és ezer dal” című musicalban Tini újra együtt lép színpadra a Buenos Aires-i Teatro Astor Piazzolla színházban Blanco, Molfese és Lambre, társaságában, hogy a rajongók egy csoportjával egy meghitt és felejthetetlen musical-show-t adjanak elő, amely a Disney Csatorna legsikeresebb sorozatát eleveníti fel. A musicalben öt jól ismert „Violetta-dal” változata hallható, valamint vicces anekdoták is elhangzanak a műsorral kapcsolatban.

Az új Disney+ különkiadás rendezője Diego Peskins, aki az utóbbi években Tini számos klipjét rendezte. A show tökéletes hangzásáért pedig a világhírű hangmérnök, producer és kétszeres Grammy®-díjas Andrés Mayo volt felelős. A show művészeti rendezője és koreográfusa Marina Ahumada, Tini másik közeli munkatársa, aki a videókban és az élő show-kban is közreműködött.

A Violetta című televíziós sorozatot 2012-ben mutatták be, Magyarországon egy évvel később, 2013-ban kezdték el vetíteni a Disney Csatornán, és pár hónap alatt az egyik közönségkedvenc sorozattá vált. De nemcsak Magyországon, hanem a közép-kelet-európai régióban is igazi nemzetközi kulturális jelenséggé vált. A sorozat 15 nyelven közel 140 országba jutott el. A Violetta-jelenség a tévéképernyőn túl négy stúdióalbumot, egy élő albumot, két nemzetközi turnét, három játékfilmet is inspirált. A „Violetta” mindhárom évada, valamint a „Tini: Violetta átváltozása” című film is elérhető a Disney+-on.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Disney, Violetta