Már az adóhivatal is vizsgálja G.w.M mesés vagyonát

Már az adóhivatal is vizsgálja G.w.M mesés vagyonát
A zenész egy korábbi interjúban azt mondtam, havi 12 millió forintot is megkeres a saját fellépésivel.

Túlzással sem lehet lelkes adófizetőként emlegetni a „gengszterrapper” G.w.M.-et, azaz Varga Márk Lászlót. A Privátkopó bűnügyi portál bő egy hónapja már elkezdte feszegetni: nincs látható forrása az „előadóművész” luxuséletvitelének, vagyonának. Az azóta eltelt időben a lap munkatársai több, a szórakoztatóipar működésére rálátással rendelkező személlyel folytattak háttérbeszélgetéseket, amelynek során az a kép alakult ki G.w.M.-ről, hogy adóelkerülésben messze kiemelkedik pályatársai közül. A Privátkopó megbízható forrásból úgy értesült, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói már vizsgálják a „gengszterrapper” gyors vagyonosodásának körülményeit.

A „sztár” 2018. január közepén lett egyéni vállalkozó, „előadó-művészet” tevékenységi körrel. A cégbírósági nyilvántartás szerint a vállalkozást egy Budapest IX. kerületi tömbház egyik lakásába jegyeztették be. Ebben az időszakban Varga Márk László nem arathatott túlzottan nagy sikereket az üzleti szférában, ugyanis egyéni vállalkozását mindössze 1 év és 9 hónappal később, 2019. november elején megszüntette.

A 26 éves férfi 2020. június elején, a Youtube-on jelentette be, hogy létrehozott egy kiadói-menedzseri irodát, amelynek neve: G.w.M. Music Production. Azonban a hivatalos cégnyilvántartás szerint ilyen nevű vállalkozás nincs és nem is volt. Sőt, Varga Márk László egyetlen gazdasági társaságban sem rendelkezik tulajdonrésszel. Mi több: soha nem is rendelkezett.

Akkor honnan, miből a vagyon? A 60 milliós S-osztályú Mercedes, a több tízmillió forint értékű Porsche Panamera, a szerelmének 24 millióért vásárolt Porsche Macan, a méregdrága Gucci cuccok, az átlagember számára megfizethetetlen luxusórák, a „tonnányi” arany ékszer… A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: G.w.M, NAV