Május 22-én érkezik a SkyShowtime vadonatúj sorozata, a Fatal Attraction

Május 22-én érkezik a SkyShowtime vadonatúj sorozata, a Fatal Attraction
A Joshua Jackson és Lizzy Caplan főszereplésével érkező 8 részes sorozat, a Fatal Attraction május 22-től kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető, rögtön három résszel.

A SkyShowtime megerősítette az új sorozat, a Fatal Attraction megjelenésének dátumát. A Paramount Television Studios és az Amblin Television közös produkciója május 22-én, hétfőn érkezik a SkyShowtime-ra. A 8 részből álló évad új részei minden héten csütörtökönként jelennek majd meg.

A Fatal Attraction a klasszikus pszichoszexuális thriller és a 80-as évek kulturális hangulatának mély újragondolása. Az új sorozat a végzetes vonzalmat, valamint a házasság és hűtlenség időtlen témáit vizsgálja az erős nőkhöz, a személyiségzavarokhoz és a kényszeres irányításhoz való modern hozzáállás tükrében.

A sorozatban a Dan Gallaghert alakító Joshua Jackson és az Alex Forrestet alakító Lizzy Caplan mellett Amanda Peet mint Beth Gallagher, Alyssa Jirrels mint Ellen Gallagher, Toby Huss mint Mike Gerard, Reno Wilson mint Earl Booker nyomozó és Brian Goodman mint Arthur Tomlinson tűnik fel.

Alexandra Cunningham (Aljas John, Dr Chance) íróként, showrunnerként és vezető producerként dolgozik a sorozaton Kevin J. Hynes (Perry Mason) társíró és vezető producer, valamint az Amblin Television vezető producerei, Darryl Frank és Justin Falvey mellett, Silver Tree pedig öt epizód rendezőjeként és a sorozat vezető producereként tevékenykedik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!