Május 12-én érkezik a SkyShowtime vadonatúj bűnügyi thrillere, a Town Called Malice

Május 12-én érkezik a SkyShowtime vadonatúj bűnügyi thrillere, a Town Called Malice
A nyolcrészes sorozat Jack Rowan és Tahirah Sharif főszereplésével május 12-én, pénteken érkezik a SkyShowtime-ra, rögtön három résszel. A 8 részből álló évad új epizódjai hetente jelennek majd meg.

A 80-as évek elején, a Costa del Sol tengerparti klubjai és pálmafái között játszódó Town Called Malice egy dél-londoni bűnbanda, a Lordok történetét követi nyomon, akik Londonból Spanyolországba menekülnek, hogy kihasználják váratlan szerencséjüket – és kikerüljenek a rendőrség látóteréből egy nagyszabású gyilkossági nyomozás kapcsán. A Jack Rowan, Jason Flemyng, Martha Plimpton és Tahirah Sharif főszereplésével készült nyolcrészes thriller a Vertigo Films, a Rogue State és a Sky Studios nyolcrészes közös alkotása.

A Lord család vezetőjét, Albert Lordot Jason Flemying (Save Me, Lock, Stock and Two Smoking Barrels) alakítja, Jack Rowan (Born to Kill) Gene Lord szerepében jelenik meg, Tahirah Sharif (The Haunting of Bly Manor) Cindy Cartert, Gene barátnőjét játssza, Martha Plimpton (Mass, The Good Wife) pedig Mint Ma szerepében tűnik fel. A tágabb család tagjait alakító színészek: Dougray Scott (Ever After, Mission: Impossible 2) mint Tony nagybácsi, Lex Shrapnel (Captain America) mint Leonard Lord, Daniel Sharman (Fear the Walking Dead, Medici) mint Kelly Lord, George Jaques (The Third Day: Autumn) mint Anthony Lord és Eliza Butterworth (The Last Kingdom) mint Carly Lord.

A legokosabb, de kevéssé elismert legfiatalabb fiú, Gene (Rowan) és félelmet nem ismerő menyasszonya, Cindy (Sharif) Spanyolországba menekülnek, hogy elkerüljék a letartóztatást, miután épphogy túléltek egy bandaháborút. A szerelmesek hamar belekeverednek a helyi alvilág ügyleteibe, és egyik zűrös helyzet következik a másik után. Amikor a Lord család többi tagja is csatlakozik hozzájuk a spanyolországi Costa del Solon, rájönnek, hogy ez egy remek lehetőség önmaguk újraértelmezésére és korábbi dicsőségük visszaszerzésére – Gene és Cindy nagy bosszúságára, mivel nekik egészen más terveik vannak. A Town Called Malice meghatározó eleme a 80-as évek hangulatát megidéző zene.

Nick Love (Bulletproof, The Sweeney) vezető forgatókönyvíró mellett Melissa Bubnic, John Jackson, Liz Lake és Matt Evans is dolgozik a sorozaton. A főrendező Jamie Donoughue, a sorozat producere pedig Andy Noble.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!