Majkával jön az angol foci örökrangadója vasárnap a Spíleren!

Majkával jön az angol foci örökrangadója vasárnap a Spíleren!
Az angol foci kedvelői vasárnap ikonikus küzdelmet láthatnak, hiszen a Liverpool csapata a Manchester United ellen lép pályára. A rangadó pedig azért is lehet különösen érdekes a Spíler TV nézőinek, mert a stúdióban élőben követi az eseményeket hazánk egyik legnépszerűbb előadója, Majka, aki köztudottan hatalmas Manchester United rajongó.

A vasárnapi Liverpool–Manchester United mérkőzés nem csak a foci-rajongóknak lehet érdekes, hanem azoknak is, akik kedvelik Majoros Péter – Majkát, hiszen a rapper – műsorvezető a Spíler TV stúdiójában követi a hétvégi rangadó eseményeit és megismerhetjük a futballhoz fűződő viszonyát. Majka évek óta a Manchester United hűséges szurkolója, és jó eséllyel győzelemnek örülhet majd vasárnap, bár okozhat meglepetést a Liverpool csapata is.

Majka a felvezető műsorban elárulja, mióta United-szurkoló, mit gondol a csapat múltjáról és jelenéről. Természetesen azt is megkérdezzük tőle, mit vár a Premier League „Fradi-Újpestjétől". Összehasonlítjuk vele a két csapat edzőjét és játékosait, latolgatjuk az esélyeket, valamint a szünetben és a mérkőzés végén is halljuk majd a véleményét a látottakról.

Vasárnap 17 órától a Spíler 1-en Liverpool – Manchester United, Majkával

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Majka, Spíler