Majka hatalmas reakciója Manuel “elhagyott” pénzzel teli táskájára

Majka hatalmas reakciója Manuel “elhagyott” pénzzel teli táskájára
Majkát sem kell félteni, ha humorról van szó, nagyot ment az egyik posztja alatt a híres rapper és televíziós sztár.

Majka nagyon régóta van jelen a zenei világban, miközben szép csendben az egyik legismertebb televíziós személyiség lett. Nehéz lenne elképzelni nélküle egyes műsorokat, így például a Sztárban Sztárt. - írja a liner.hu.

Jó hír, hogy hamarosan kezdődik az új évad, amiben ő is szerepet vállal, akárcsak Tóth Gabi, akivel volt is egy parázs vitája az új évadban, mint egy évvel ezelőtt. Hogy ennek mi lett a vége, egyelőre nem tudni, addig Gabi igyekszik a háttérből figyelni az eseményeket, miután hatalmas gyűlölet veszi körbe a közösségi médiában.

Időről időre Majka is kap támadásokat, de ez össze sem hasonlítható azzal, amiben Gabinak van része az utóbbi időben. A rapper közben járja az országot, gigantikus bulikat csinál, és a jelek szerint a kisebbik fia később hasonló útra léphet, imádja a zenét, szabályosan együtt lélegzik vele.

Többek között Manuelt is bírja, aki egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy eltűnt a táskája, benne 300 ezer forinttal. Végül kiderült, hogy az valójában nem tűnt el, előkerült, de a sajtót persze azonnal bejárta a hír. „Itt még nem tudtam, hogy el fogom hagyni a táskám.” – írta a bejegyzés alá humorosan Manuel, amire Majka gyorsan reagált is. „Én voltam tesi.. 3 kiló zsebben.” – reagált még humorosabban a rapper.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Majka