Majka az élen, Sebestyén Balázs visszaesett a legértékesebb magyar celebmárka listája

Majka az élen, Sebestyén Balázs visszaesett a legértékesebb magyar celebmárka listája
A Forbes magazin kilencedjére pontozta a hazai sztárok márkaértékét, és idén először hat kategória részletes elemzésével állította össze az élmezőnyt. Az új módszertannak köszönhetően helycseréket, előzéseket és meglepő eséseket is látni a magyar celebvilág toplistáján.

Majka énmárkája lett a legértékésebb, Rúzsa Magdi először lett dobogós – derült ki a Forbes idei A legértékesebb magyar celebek listájából, melyet a media1.hu szemlézett.

Mint a laphoz is eljuttatott szerdai közleményben az üzleti magazin fogalmazott: Sebestyén Balázs, a lista tavalyi győztese sokáig fej-fej mellett haladt Majkával a dobogó első fokáért: az ózdi rapper az egyik legnézettebb tévés műsorvezetőként végül sajtóemlítésekkel, címlapszereplésekkel és online jelenlétével előzte be a második helyre visszaeső Balázst. Majka neve az elmúlt egy évben – többek között turnéjának, tévés műsorainak és háromnapos lagzijának köszönhetően – kikerülhetetlen lett, énmárkáját kemény munkával csúcsra pörgetve négy helyet átugorva lépett fel a Forbes celeblistájának élére. Rúzsa Magdi hasonlóan nagyot, hat helyet szökkent előre, az énekesnő idén először került fel a dobogóra.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Forbes, celeb, influencer