Majka: „Kiderült, hogy van egy házasságon kívüli gyerek”

Majka: „Kiderült, hogy van egy házasságon kívüli gyerek”
A televíziós meglepő kijelentést tett Liptai Claudia műsorában.

Hihetetlen dolgot mesélt el a családjáról Majka. Az ózdi rapper a szülei válásáról mesélt, amikor szóba kerültek azok későbbi partnerei is - írja a BlikkRúzs.

„Jobban kötődtem apukámhoz. Valamikor, amikor elváltak, és én 14 éves lettem, akkor anyám megtért, és elkezdett egy olyan életet élni, ami egy kamasznak, ha nem élt előtte mást, akkor is nehéz. Szigorúbb rendet akart anya az életemben, meg az övében is, lemondott egy csomó világi dologról, ami korábban fontos volt neki. Szerintem a második házassága nem sikerült elég jól. Nem azt mondom, hogy boldogtalan volt, de nem úgy alakult az a házasság, ahogy ő akarta volna. Volt benne sok rossz, született a második férjének egy házasságon kívüli gyermeke, úgy, hogy ők házasok voltak.” – mesélte a rapper, aki szerint akkor más volt a világ a gyermeknevelés szempontjából.

„Nem éreztem, hogy engem ne szeretnének, de ha azt nézem, hogy mi most mit teszünk meg a gyerekeinkért, akkor azt mondom, hogy nagyon el voltunk hanyagolva. Vagy az nem volt egészséges, vagy ez!”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!