Magyarországról tudósít a Comedy Central világhírű műsora!

Magyarországról tudósít a Comedy Central világhírű műsora!
Az egyik legkedveltebb amerikai infotainment műsor hazánkba látogatott. A The Daily Show különkiadásának témái a magyarországi politikai élet és az áprilisi országgyűlési választások, mindezek humoros és provokatív köntösben tálalva. Április 30-án a magyar nézők is láthatják a rendhagyó epizódot a Comedy Centralon, méghozzá a színművészként és zenészként ismert Molnár Áron narrációjával.

Akik kíváncsiak a nagyvilág híreire, de szeretnek ezekről a témákról szórakoztató formában hallani, már bizonyosan jól ismerik a The Daily Show-t, melyet az utóbbi években a dél-afrikai származású komikus, Trevor Noah vezet. A show a humor eszközét használva évtizedek óta foglalkozik a világ legkülönfélébb társadalmi és politikai kérdéseivel – ezúttal a magyarországi választások csigázták fel a nemzetközi műsor alkotócsapatának érdeklődését.

A The Daily Show Jordan Klepper a magyar demokrácia nyomában című különkiadásának közel félórás riportjában a politikai élet bal és jobb oldalának szereplői egyaránt szerepet kapnak, a tudósító magyar hangja pedig a noÁr mozgalom alapítója, Molnár Áron színművész lesz. Jordan Klepper feltárja azt a különös párhuzamot, ami a hazai kormányoldal és az amerikai trumpisták között húzódik – vajon a magyar politikai színtér miért ilyen kedves az egykori amerikai elnök követői számára?

A The Daily Show Magyarországról szóló különkiadása április 30-án 23:00-tól a Comedy Central csatornáján lesz látható.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!