Magyaroké lesz a TV2, elindult az M3

Magyaroké lesz a TV2, elindult az M3
Az index információi szerint elkelt TV2, a hivatalos bejelentés hétfőre várható. Pénteken este elindult az M3 az első retró közszolgálati csatorna.

Nem erősítette meg a TV2 szóvívője az Index értesüléseit és hétfőre ígérte a hivatalos sajtóközleményt. Az internetes portál szerint a Tv2 vezetése ma hivatalosan is bejelentette a dolgozóknak, hogy az eddigi német tulajdonos, az ProSiebenSat1-csoport eladja az országos kereskedelmi csatornát.

Simon Zsolt vezérigazgató közölte a dolgozókkal, hogy a vevő egy általa képviselt magyar befektetői csoport. A vételi ár tízmilliárdos nagyságrendű lehet. Pontos információkat hétfőre várhatunk a ProSiebenSat1-csoporttól.

Péntek este elindult a M3 televízió hivatalos adása is. A retró adásokat, régi sorozatokat igérő adó célközönsége az idősebb korosztály. A csatorna január 5-ig ingyenesen nézhető, utána kódolt formában lesz elérhető. 

A csatorna újra vetíti a a Szomszédok, a Nők a pult mögött vagy a Kórház a város szélén című sorozatokat, illetve a hírek szerint a gyermekkorunkból felrémlő Zenebutik is megjelenik a monitorokon. Az M3 online is nézhető jelenleg is itt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!