Magyarok számára is elérhetővé vált a SkyShowtime

Magyarok számára is elérhetővé vált a SkyShowtime
Több más ország felhasználói mellett a magyarok számára is elérhetővé vált mától több mint 10.000 órányi, a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock katalógusából származó tartalom a SkyShowtime nevű új streamingszolgáltatásban.

A szolgáltatás Valentin-napra, február 14-re időzítve vált elérhetővé Magyarországon, versenytársat teremtve például az RTL+, a Netflix, az Amazon Prime, az HBO Max, a Disney+, a YouTube és több más streamingplatform számára - írja a media1.hu.

Az új fizetős streamingszolgáltatás havi 1.999 forintba kerül, de aki most regisztrál a szolgáltatás weboldalán, annak élete végéig mindig az aktuális ár felét, jelenleg 999 forintot kell csak kifizetnie. Ez meglehetősen jó árazásnak számít, figyelembe véve a versenytársak árait és azt, hogy a kínálat több mint 10 ezer órányi tartalomból áll.

A SkyShowtime elérhető Android, tvOS, Apple iOS és Android TV eszközökről is, valamint Google Chromecast segítségével és LG TV-n, sőt együttműködést kötöttek a Samsunggal is, így ennek köszönhetően a Samsung Smart TV-ken keresztül is elérhető.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!