Ma startol a Disney+ Magyarországon!

Ma startol a Disney+ Magyarországon!
A Disney+ streaming szolgáltatás – a The Walt Disney Company Disney Media&Entertainment Distribution szegmensének zászlóshajója – a legtöbb internetkapcsolattal rendelkező eszközön elérhető lesz. A kínálatában exkluzív saját gyártású filmek, köztük nagyjátékfilmek, dokumentumfilmek, élőszereplős és animációs filmek, sorozatok, valamint rövidfilmes tartalmak is szerepelnek.

Dióhéjban - Disney+ Több mint amit el tudsz képzelni

Kínálat

 • A tartalom a legfontosabb – Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és Star filmek és sorozatok
 • Közel 2000 műsor az induláskor
 • Teljesen lokalizált
 • Felirat és hang több nyelven
 • Évente több mint 100 új film és sorozat
 • A legújabb filmek egyenesen a mozikból

Élmény

 • Elegáns, funkcionális, könnyen kezelhető felhasználói felület
 • Személyre szabott ajánlások akár hét felhasználói profilhoz
 • Párhuzamos stream négy eszközön
 • Virtuális megosztott megtekintés akár 5 fővel a Groupwatch funkció használatával
 • Fejlett szülői felügyelet mód, amellyel gyermekbarát profilokat is létre lehet hozni (korhatárok: 6+, 9+, 12+, 14+ és 18+)
 • Korlátlan letöltés 10 eszközön és legfeljebb 7 profilon

Tech

 • Kiváló minőségű megtekintés 4K HDR videólejátszással
 • Dolby Atmos kiterjedt hangzás
 • A legújabb IMAX Enhanced vetítési mód*
 • Elérhető a különböző mobil és csatlakoztatott TV-eszközök széles skáláján, többek között:

iOS és Android Mobile eszközökön

Asztali és webes felületen

Sony PlayStation és Microsoft Xbox játékkonzolokon

Apple TV és Chromecast streaming médialejátszókon

Amazon Fire TV-én, Amazon Fire Tableten

Android, Sony, Samsung, LG és még sok más okostévén

*bizonyos filmek esetében

A Disney+ előfizetés elhozza neked…..

A világ legjobb történeteit és mindezt egy helyen; különös tekintettel a filmekre, a sorozatokra, a rövidfilmekre és a saját gyártású Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic tartalmakra, valamint a Star általános szórakoztató műsoraira vonatkozóan.

A saját gyártású alkotásokat, új játékfilmeket, sorozatokat, rövid formátumú tartalmakat és dokumentumfilmeket is – beleértve a legújabb Star Wars, Marvel sorozatokat és általános szórakoztató műsorokat. A kínálatban szerepel a „Boba Fett könyve”, a „Holdlovag” a „Gyilkos a házban”.

A lehetőséget, hogy újból megnézd a kedvenc filmjeid, valamint, hogy korlátlanul hozzáférj több ezer Disney-filmhez, Disney-műsorhoz, amelyeket szeretsz, és amelyek most már egy helyen elérhetők.

A fogyasztóbarát élményt kiváló minőségű felbontásban, ami könnyen kezelhető azonos időben, akár négy felhasználó számára is; a 4K videóminőséget, és akár hét különböző profil beállításának lehetőségét.

A történetmesélés múltját, jelenét és jövőjét
A szolgáltatás minden korosztály számára páratlan gyűjteményt kínál új és archív tartalmakból a The Walt Disney Company világszínvonalú alkotóitól, akik közel egy évszázados kreativitást képviselnek.

Az induláskor az előfizetők a Disney ikonikus márkáitól származó saját gyártású játékfilmeket, sorozatokat, dokumentumfilmeket és rövidfilmes tartalmakat élvezhetik, amelyek kizárólag a szolgáltatás számára készültek, a műfajok széles skáláján mozogva – beleértve az élőszereplős, animációs sorozatokat, rövidfilmeket, dokumentumfilmeket, valamint eredeti filmeket egyaránt.

Csúcskategóriás élmény, amely bárhol és bármikor elérhető
A Disney+ az előfizetők számára kiváló minőségű megtekintést és akár négy egyidejű streamet, személyre szabott ajánlásokat, valamint akár hét különböző profil beállításának lehetőségét kínálja. A szülők emellett PIN-kóddal védett profilokat is létrehozhatnak, így biztosítva, hogy a gyerekek csak a koruknak megfelelő tartalmakhoz férjenek hozzá. A Disney+ alkalmazás számos mobil és csatlakoztatott TV-eszközön elérhető lesz, beleértve a streaming médialejátszókat és okostévéket is.

Szülői felügyelet
A megbízható szülői felügyeletnek köszönhetően a Disney+ a család minden tagja számára személyre szabott élményt nyújt.

Az előfizetők különböző hozzáféréseket állíthatnak be a felnőtteknek szóló tartalmakhoz; valamint PIN-kóddal védett profilokat hozhatnak létre, így a szülőknek és a gondviselőknek sem kell aggódniuk.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: streaming, Disney+