Ma este indul a Hazatalálsz második évada!

Ma este indul a Hazatalálsz második évada!
Hétfő este 20:55-kor startol a TV2 napi sorozatának második évada. Farkasliget lakóinak életét mától minden hétköznap este láthatják a TV2 nézői. A sorozat indulása kapcsán a ma reggeli Mokka vendége volt a két férfi főszereplő, Jaskó Bálint és Hajmási Dávid.

A Raját és Tamást megformáló színészek elmondták, hogy számukra is nagyon izgalmas volt az új évad forgatása, hiszen közel egy év szünet után találkozott újra a stáb és mindenki izgatottan várta, vajon hogyan alakul a karakterének története?

Az új évad ott folytatódik, ahol az előző befejeződött: megérkezik Németországból Mesi anyja, aki teljes káoszt hoz Tamás és Virág kapcsolatába. Nina halálának ügyében még mindig nem vontak felelősségre senkit, Trixit pedig azóta is látomások gyötrik a tragikus halálesettel kapcsolatban. Ráadásul szíve alatt hordja Raja gyermekét, amiről a rosszfiúnak még fogalma sincs. Elvarratlan szál tehát bőven akad, a krimi vonal pedig idén, ha lehet, még erősebb, mint tavaly. Így tehát a szerelmi sokszög és a családi drámák mellett izgalomból sem lesz hiány.

Az első részben Tamás és Virág szomorúan veszik tudomásul, hogy Kata érkezése felborítja az életüket. Miután kipattant Edit titka, Brigi és Edit összeomlik, mert Tamás egyikükkel sem hajlandó szóba állni. Ibolyka harcba indul a fodrászszalonjáért. Zita és Dénes eltöltenek együtt egy görbe éjszakát, épp Zsiga íróasztalán, ahol nem csak édes titkoknak jutnak birtokába. Az első epizódban feltűnik Szikora Róbert is, aki önmagát alakítja: Orsit fedezi fel és tesz neki visszautasíthatatlan állásajánlatot.

Hazatalálsz – március 18-tól hétköznap esténként a TV2 műsorán

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Hazatalálsz, tv2