Lotfi Begiék távoztak a Nyerő Páros villájából

Lotfi Begiék távoztak a Nyerő Páros villájából
Fordulatos szavazás döntött sorsukról.

"Vagy őszintén beszéljünk, vagy akkor ne is nagyon beszélgessünk” – Hódi Pamela nem tűri tovább a mellébeszélést Pamela kezdeményezte, hogy tisztázzák a sérelmeket Patrikkal, és hogy kiderüljön, megkörnyékezték-e őt és Bettit a többiek egy lehetséges szövetség reményében.

A sírás kerülgette a "megalázó” helyzetbe került Patrikot, miután Bence hazugnak nevezte Muri Enikő lélekgyilkosnak nevezte a kedd esti játékot, amin több konfliktus is felszínre tört. Melyik páros barátkozik érdekből, kit lehet a legjobban manipulálni, ki okozza a legtöbb csalódást a párjának? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kellett adniuk a pároknak.

"Itt a Bence egyedül játszik” – még Pamela sem tudott férje taktikázásáról Zdroba Patrik alig várta, hogy visszaérjenek a játékról, és tisztázzák a nézeteltérést Tóth Bencével. Az énekes titkon azt is remélte, hogy Pamela párja bocsánatot kér tőle, a beszélgetés azonban egészen más irányt vett, amit már Törőcsik Dani sem tudott szó nélkül hagyni.

Fordulatos szavazás döntött Lotfi Begiék és Hódi Pameláék sorsáról A veszélyzónába került párosok közül valakik számára véget ért a verseny. A videóból kiderül, hogy Hódi Pamela és Tóth Bence vagy Lotfi Begi és Lotfi-Schadi Réka kapta a több szavazatot a többiektől.

Eddig tartott a "Hamis 21” szövetség: Béci és Norina megszegték az ígéretüket a szimpátiaszavazáson? Úgy tűnik, Tóth Szabi hiába vázolta a második szimpátiaszavazás forgatókönyvét szövetségeseinek, Béci és Norina párosa a saját feje után ment a voksoláskor, ezzel elveszítve a „Hamis 21” bizalmát.

"Evoletnél nem sírtál így...” – Tóth Bence még Hódi Pamelát is meglepte könnyeivel Bence sírásban tört ki Lotfi Begiék távozása után, mert úgy érezte, megtámadták az emberségét, ráadásul felesége sem feltétlenül adott neki igazat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Nyerő Páros