Londonba utaztak A Város Királynői

Londonba utaztak A Város Királynői
Zsuzsi meghívta a társaságot a London Fashion Week-re, azonban már a reptéri VIP váróban előkerülnek a korábbi nézeteltérések. Londonba érve Paulináék tetszését nem igazán nyeri el a szállás, hiszen luxusapartman helyett ők a Four Seasons Hotelhez szoktak. „Ha valaki kimozdul otthonról, akkor luxusabbat kapjon, mint amiben él.”

A Város királynői bevették Londont, ahol minden Zsuzsi és Paulina vitájától zengett

Zsuzsi le akarta venni édesanyjáról a gyerekvigyázás terhét, de olyan szabályokkal, amiket ő támaszt, nehéz bébicsőszt találni. Paulina nyitni akart Violetta felé, de nem úgy sültek el a dolgok, ahogyan szerették volna. Mindezek után az elit üzletasszonyok csapata elindult Londonba, ahol Zsuzsi szállásával Paulina és édesanyja egyáltalán nem voltak megelégedve, aminek óriási vita lett a vége.

 

„10-ből 8 jelentkező túl soknak találja az elvárásokat” – Zsuzsi ugyanazt kéri bébiszittereitől, mint saját magától

Solomon Zsuzsanna meghívta barátnőit a London Fashion Weekre. Bár a szíve szakadt bele, hogy gyermekeit otthon kell hagynia, egy valamit nem hagyhatott figyelmen kívül: új bébicsőszre van szüksége. A gyerekeire azonban csak olyan ember vigyázhat, aki minden szigorú elvárásának megfelel. Játszótér fertőtlenítés, a játékok rendezése szín és funkció szerint, sőt a 24 órás szolgálatot még kamerán keresztül is ellenőrzi a ház asszonya. A gyermekeit egyedül nevelő Zsuzsi szerint hiába lepődnek meg a kérésein a jelöltek, ő csak annyit vár el mindenkitől, amit ő maga is megtud csinálni.

 

„Ne haragudj, elment az étvágyam” – Zsuzsi faképnél hagyta Paulinát

Paulina mama örült, amikor Solomon Zsuzsanna elhívta ebédelni, úgy gondolta, ez remek alkalom lenne megbeszélni a konfliktust, ami Violetta születésnapján kialakult. Ám amikor Paulina felhozta, hogy szeretné, ha a szingli-házas anyuka bocsánatot kérne lányától, minden félrecsúszott. „Én nem azt mondom, amit hallani szeretnél, hanem azt, amit hallanod kell” – mondta az üzletasszony, aki a feszült beszélgetés végén felpattant az asztaltól.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!