Liptai Claudia majdnem megvakult!

Liptai Claudia majdnem megvakult!
A NőComment! 2. adásában Járai Máté beavatta a nézőket nyitott házassága rejtelmeibe, és az is kiderült, hogy míg Pálmai Anna lámpafénynél tud csak aludni, addig a műsor házigazdája miért tartott kést a párnája alatt.

Így néz ki Járai Mátéék nyitott házassága a gyakorlatban Járai Máté beavatta a NőComment! nézőit nyitott házassága rejtelmeibe. Kiderült, hogy milyen szabályokat fektettek le Kírával, és az is, hogy amíg a színész a talkshow forgatásán ült, addig felesége valaki mással volt.

Liptai Claudia majdnem megvakult A műsorvezető ittas állapotban sodorta veszélybe a látását. Claudia elmesélte vendégeinek, mit tett alkoholos befolyásoltsága alatt, aminek majdnem végzetes következménye lett.

Sokkoló: Ezért aludt késsel a párnája alatt Liptai Claudia Míg Pálmai Anna lámpafénynél tud csak aludni, amikor egyedül van éjszaka, a NőComment! házigazdája egy időben kést tartott magánál a hálószobában.

Balázs Andi kötelezővé tenné a koronavírus elleni védőoltást? Kiderült, hogyan vélekednek a NőComment! sztárvendégei a COVID-19 elleni védőoltásról és annak kötelezővé tételéről.

Ezt látnod kell! Előkerült egy régi felvétel Liptai Claudiáról A NőComment! második részében bemutattak egy rég elfeledett videót a műsorvezetőről. Nézd meg a Csíííz! egy rövid részletét!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Liptai Claudia