Liptai Claudia magának tervezett ruhákat

Liptai Claudia magának tervezett ruhákat
A műsorvezetőnek egy profi divattervező segített a ruhák megalkotásában.

Liptai Claudia a Mestercukrász hétfőn induló második évadának minden részében a saját maga által tervezett ruhákat viseli majd - írja a 24.hu. A műsorvezető már hónapokkal ezelőtt elkezdte a készülődést, tavasszal fogott bele a ruhák tervezésébe, melyek megvalósításában Már Róbert divattervező és szabói segítettek neki. A Fókusz riportjában megemlítik, hogy a színésznő középiskolában képzőművészeti szakra járt, és azóta is szívesen rajzol.

Éjjel háromkor egyszer csak kinyílik a szemem, és eszembe jut valami. Akkor lerohanok, le kell ülnöm és lerajzolom. Ezek azért nagyon gyorsan készültek, tehát nincsenek kidolgozva, ennél természetesen azért szebbet tudok. Valószínűleg egyébként az ember mindig úgy rajzolja meg magát, amilyen szeretne lenni. Igen, valóban egy 38-as nőt rajzoltam – árulta el a vázlataival kapcsolatban.

A hatvanas-hetvenes évek stílusát idéző, élénk színű ruhák megalkotásakor nemcsak az volt számára a fontos, hogy az édességek színei visszaköszönjenek, de a kényelemre is odafigyelt a több mint tízórás forgatások miatt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Liptai Claudia