Lengyel Tamás rajzfilmhősként szerepel a Comedy Central új promójában

Lengyel Tamás rajzfilmhősként szerepel a Comedy Central új promójában
Egy legendás helyszínen játszódik a Comedy Central legújabb, animációs sorozatokat hirdető Illusztrált Társaság promóvideója. A Fekete Lyukba a humorcsatorna hangja, Lengyel Tamás is belépőt kap, de kizárólag rajzolt formában léphet be oda. Magyarország leghíresebb egykori underground szórakozóhelyén többek közt Beavis és Butt-head, Archer ügynök, a South Park főbb karakterei és a január 15-től új részekkel debütáló Family Guy karakterei már várják.

A Comedy Central mindig készen áll arra, hogy újdonságot csempésszen műsorajánlóiba. A többszörösen díjnyertes kreatív csapat ezúttal egy különleges promóvideóval hívja fel a figyelmet arra, hogy a csatorna minden hétköznap este animált tartalmakkal várja a felnőtteknek készülő rajzfilmsorozatok rajongóit. A Family Guy, a magyar Comedy Cental egyik legrégebben futó animációs szériája január 15-től visszatér. A várva várt 21. évadot a nézők, ahogy már megszokhatták, a humorcsatornán láthatják először magyar szinkronnal. Februárban pedig a szabadszájú titkosügynök, Archer kalandjai is véget érnek az utolsó évad és a 90 perces sorozatfinálé érkezésével. Tavasszal a Comedy Centralon is debütál majd Beavis és Butt-head, emellett új epizódokkal érkeznek a szókimondó coloradói negyedikesek, a South Park szereplői a 27. évadban.

A markáns animációs kínálatot egy rendhagyó promóvideó is aláhúzza, amely a csatorna állandó hangjával, Lengyel Tamással a főszerepben készülhetett el, méghozzá a ’80-as évek Magyarországának egyik leghíresebb underground szórakozóhelyénél, a Fekete Lyuknál. A 30 éve bezárt legendás klub többek közt olyan filmeknek szolgált helyszínül, mint a Csinibaba vagy a Drakulics elvtárs. A promóvideóban ezúttal a Comedy Central animált sorozatkaraktereinek ad otthont: az „Illusztrált Társasággal” Lengyel Tamás egy közös buliban vesz részt – a kikötésnek megfelelően – rajzolt formában. Az ajtónál lévő kidobó hangját az a Dolmány Attila adta, aki a csatorna két sikersorozatában, a South Parkban és a Family Guy-ban egyaránt szinkronizál.

„A videó ötlete a belsős és külsős branding, marketing-kommunikációs, social és kreatív kollégák fantáziáját dicséri. A forgatás kiváló hangulatban telt, de mivel az ünnepek előtt dolgoztunk, rendkívül gyors tempóban kellett befejeznünk. Szörnyű hideg volt, ezért Lengyel Tomi az öltönye alatt több réteg neoprén és polár ruhát viselt. Örültünk a lehetőségnek, hogy egy ilyen híres szórakozóhelynél forgathattunk, mint a Fekete Lyuk, és szerepeltethettünk az ikonikus helyszín bejáratát, melynek kilincsét többezer szórakozni vágyó nyitotta le, akárcsak Lengyel Tamás most a mi promónkban” – Ecsery Ádám, a Paramount CEE kreatív menedzsere.

A promóvideó a Comedy Central Facebook-csatornáján elérhető.

Új Family Guy epizódok január 15-től és minden hétköznap animációs sorozatok a Comedy Central kínálatában!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!