Lekapcsolták a Tilos rádiót

Lekapcsolták a Tilos rádiót
A Music FM, a Class FM, a Civil Rádió, a Klubrádió és jónéhány más rádió FM frekvenciájának elnémítása után szombatról vasárnapra virradó éjfélre ugyanez megtörtént a Tilos Rádióval is, mely frekvenciája elvesztése után most az internetre kényszerült, míg az eddigi frekvenciáján, a Budapest FM 90,3 MHz-en éteri csend van.

„Kedves Mind! Mint sokan tudjátok a sors úgy hozta, hogy éppen rádiónk 31. születésnapi bulijának éjjelén kell lekapcsolnunk adásunkat az FM 90.3 frekvencián. Reméljük, hogy csak átmenetileg, de ma éjféltől 19 év után megszűnik a Tilos sugárzása az éterben. Tartsatok velünk a rádiótörténeti közös visszaszámlálásban ma este, 23:59-től, élő adásban Dürerből!A TILOS 31 Születésnap szombati napjának részletes programja és minden info: TILOS 31 – Születésnap: Middlemist Red, Tudósok, Dj Palotai, Dj Titusz, és sokan mások..!

Várunk szeretettel, a belépés ingyenes! Tilos crew” – ezekkel a szavakkal búcsozott el az FM frekvenciájától a Facebookon a Tilos Rádió szombaton, még a lekapcsolást megelőzően, illetve harangozta be a Dürer Kertbe szervezett 31. születésnapi ünnepségét, ahol egyúttal a frekvenciájától is elbúcsozott.

A búcsúzásban említett frekvencialekapcsolást szeptember 3-áról szeptember 4-re, azaz szombatról vasárnap virradó éjszaka, éjfélkor kellett elvégezni, aminek a médiaszolgáltató eleget is tett, így aki most kapcsol a Budapest FM 90,3 MHz frekvenciára, már csak „sistergést”, éteri csendet hallhat, és aki aTilos Rádiót szeretné hallgatni, csak a https://tilos.hu/ internetes oldalon keresztül, streaming segítségével teheti meg - írja as media1.hu.

A születésnapon is megemlékeztek a rádió FM frekvenciájának lekapcsolásáról, illetve élő műsort adtak az FM-re sugárzott utolsó 20 percben. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!