Lékai-Kiss Ramóna bombanő lesz a Mintaapákban

Lékai-Kiss Ramóna bombanő lesz a Mintaapákban
A színésznő az Instagram-oldalán jelentette be, hogy hamarosan csatlakozik a TV2 napi szériájához.

Az RTL-es Barátok közt és a Drága örökösök után, némi szünet után ezúttal a TV2 Mintaapák című napi sorozatában lesz látható képernyőn a színésznő. A történet szerint a Mintaapák gyerekei elballagnak az óvodából, és elkezdik az általános iskola első osztályát, ami nagy kihívások elé állítja a szüleiket is. Lékai-Kiss Ramóna egy ismert műsorvezetőt alakít.

„Most még gőzerővel forgatjuk a Ninja Warrior Hungaryt, de néhány hét múlva csatlakozom a Mintaapák csapatához! Anna bőrébe bújva egy kicsit felforgatom valakinek az életet, de hogy kinek, az egyelőre még titok!” – írja Instagram oldalán.

Lékai-Kiss Ramóna egy elvált, kislányát egyedül nevelő édesanyát alakít majd, aki népszerű, elismert műsorvezető, reggeli beszélgetős műsora van a tévében. A volt férje gazdag és befolyásos, és a válás során Anna nagy vagyonhoz jutott. Azonban nem az exférje hírneve tette ismertté, saját egzisztenciája van. A férfiak rajonganak érte, a nők viszont ösztönösen utálják és féltékenyek rá.

„Nagyon boldog voltam, mikor megérkezett a felkérés, pláne mert a színházak a jelenlegi helyzet miatt régóta zárva vannak. Nagyon hiányzott a műfajnak ezen ága is, és amikor elolvastam a karakter leírását, éreztem, izgalmas feladat lesz.”

– árulta el az Origónak Lékai-Kiss Ramóna.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Mintaapák, tv2, sorozat