Leégették az X-Faktorban a Sztárban sztár leszek! versenyzőjét

Leégették az X-Faktorban a Sztárban sztár leszek! versenyzőjét
Titokban szíve választottjának akart üzenni Kiss Attila Andor, amikor először a Sztárban sztár leszek! színpadára állt. A mackós tenor hódítási kísérlete nem jött be, viszont úgy tűnik, nem marad egyedül.

A TV2 Sztárban sztár leszek! idei évadának egyik legemlékezetesebb figurája Kiss Attila Andor. A ceglédi fiú egy egész ország szívét megdobogtatta, amikor a Nessun dormát adta elő Giacomo Puccini Turandot című operájából - írja a borsonline.hu.

A mesterek közül Tóth Gabi és Pápai Joci szemeibe is könny szökött a fiatal énekes elképesztő produkciója közben. Köllő Babett pedig egyenesen meg akarta őt csókolni a hidegrázós produkció után. Akkor még senki sem tudta, hogy Attila az operával valójában plátói szerelmének akart üzenni.

Van valaki az életemben, akit nagyon szerettem és már egy ideje udvaroltam neki. Nem tudta, hogy jelentkeztem, de reméltem, ha meglát adásban, sikerül meghódítani a szívét – kezdte a Borsnak Kiss Attila Andor, aki elárulta: a romantikus történet nem olyan véget ért, mint tervezte.

Neki ajánlottam az első dalomat, amiről egy üzenetet is írtam neki, miután ement adásban. A lány azonban felém se nézett, sőt letiltott a Facebook-on. Bevallom, kissé összetört a szívem – mondta a mackós tenor, akit kinézete miatt Majka “hegyi embernek” becézgetett.

Attilát könnyedén nézik az emberek negyvenes családapának, szakálla és mély hangja azonban csalóka, valójában csak 21 éves.

– Mindig kitartóan udvarolok, és most talán párra is találok majd a műsornak köszönhetően. Az adások után ugyanis sokan írtak nekem, még olyan modell alkatú lányok is, akikre eddig rá sem mertem nézni. Szépek, szőkék, okosak - pont amilyeneket elképzeltem magam mellé. Találkozókra még nem került sor, nekem több idő kell az ismerkedéshez, de azt hiszem, sínen leszek – mesélte a Borsnak Kiss Attila Andor, akinek továbbjutásáért énektanára, Temesi Mária és Dr. Kiss Mihályné, “Cica néni” mellett egész Cegléd szurkol majd vasárnap este a TV2 képernyője előtt.

Kiss Attila Andor 2018-ban az X-Faktorban is szerencsét próbált. A már akkor is zenét tanuló fiúval egy stílusidegen angol rap számot énekeltettek el a szerkesztők. Előadását Gáspár Laci egy vidéki mentőautó búgásához hasonlította, a produkcióból internetes mém is lett, rajta nevettek az emberek. – Miután leégettek, az iskola bohóca lettem. Egy ilyen rossz élmény után az anyukám nagyon féltett a Sztárban sztár leszek!-től, mert azt hitte, hogy újra ezt csinálják majd velem. Bennem azonban erősebb volt a vágy, hogy bizonyítsak, és sikerült is! Fantasztikus érzés, hogy elnyertem a mesterek és a közönség tetszését. Nekem is megható volt, amikor sírni kezdtek. Az pedig, hogy Majka harcolt értem, hihetetlen jó érzéssel töltött el ­– öntötte ki szívét Attila.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!