Látványos Budapest klip készült a foci Eb-re! Itt megnézheted!

Látványos Budapest klip készült a foci Eb-re! Itt megnézheted!
A Magyar Turisztikai Ügynökség az ismert dj-vel, Lotfi Begivel közösen videoklipet készített George Ezra Budapest című dalát feldolgozva, amely a Labdarúgó Európa-bajnokság apropóján mutatja be a fővárost. Az MTÜ az UEFA EURO 2020 helyi támogatója, az együttműködés kiemelt célja, hogy egész Európa megismerje Budapest páratlan hangulatát és sokszínűségét.

A projekt keretén belül Lotfi Begi George Ezra világszerte ismert Budapest című számát gondolta újra, amihez egy lendületes klip is készült. Szerepelnek benne Budapest ikonikus helyszínei, vibráló sokszínűsége, a magyarok labdarúgás iránti rajongása.

„Ha Budapest részt tud venni egy ilyen jelentőségű rendezvény szervezésében, a legkevesebb, amit megérdemel, hogy egy videóklip segítségével megmutassuk a világnak, milyen jó hely ez a város. Kézenfekvő volt, hogy erre a célra a Budapest című dal a legalkalmasabb” - mondta el Lotfi Begi.

A klip egyúttal a Budapest 365 kampányhoz készült filmet is újragondolja. Ez volt az az imázsfilm, amely 2020-ban a cannes-i Corporate Media & TV Awardson turisztikai film kategóriában nyerte el a legmagasabb elismerést, az Arany Delfint.

A milliárdos nézettségű sportversenyek kiválóan alkalmasak nemzetközi imázsépítésre, hatalmas lehetőséget kínálnak hazánk kedvezőbb nemzetközi megítélésének elősegítésére. Az Európa-bajnokság rendezése azt üzeni a világnak, Magyarország nemcsak versenyhelyszínként, de turisztikai úti célként is kitűnő választás.

A klip itt tekinthető meg:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Budapest, foci, EURO2020