Kultuszfilmekkel és kreatív promóval indítja a tanévet a Paramount

Kultuszfilmekkel és kreatív promóval indítja a tanévet a Paramount
Az iskolakezdés tematikájára épül a Paramount Network új beharangozó videója, amelyben hét film rövid ízelítőjét látjuk a csatornára jellemzően egyedi stílusban és vizuális megjelenítéssel. A kisfilm az újrahasznosítás jegyében hétköznapi tárgyak ötletes felhasználásával, kizárólag a csapat kreativitását latba vetve készült el. A csatorna tanévindító műsora augusztus 28-án indul.

Szellemes videóval jelentkezett a Paramount Network hazai kreatív csapata a tanévindítás alkalmából. A rövid, ám annál kreatívabb promó stop-motion technikával készült, és nem szokványos összefoglalót nyújt a csatorna hónap eleji kínálatából.

A műsorra tűzött filmekből kivágott egymondatos idézeteket a DIY-videókat idéző animáció kíséri, amelyek pár másodperces, humoros összefoglalói az egyes, a kínálatban szereplő alkotásoknak. Ezek között szerepelnek olyan sulis produkciók, mint a Good Will Hunting, a Step Up-filmek első három része, a Szextúra, az Amerikai pite, az Alkonyat és a Grease: Pomádé.

Az augusztus végétől műsorra tűzött filmek közös eleme az iskola. A főszerepekben tízes-húszas éveik fordulóját taposó fiatalok állnak, mégis színes a paletta, mivel mindegyik történetben másra kerül a hangsúly: van, ahol a féktelen gimis bulikra vagy éppen a lázadásra, míg akad, ahol a tehetség felfedezésének és kibontakoztatásának vágya kerül középpontba. Az egyes esetekben klasszikusnak számító, őszindító sikerfilmek nem csak a nosztalgiára vágyó, de a jelenlegi ifjú korosztályt is megszólíthatják.

„A videóhoz az inspirációt a közösségi médiában terjedő DIY-videók adták, ezt a stílust igyekeztünk visszaadni, ennek szellemében gyakorlatilag nulla büdzséből készítettük, és az újrahasznosítás jegyében azt használtuk fel, amit találtunk. A forgatás két héten keresztül zajlott a Paramount irodában, ahová erre az időre a csapat »betáborozott«; intenzíven, de remek hangulatban zajlott az ötletelés” – árulta el Ecsery Ádám, a Paramount CEE kreatív menedzsere.

A Paramount Network műsorajánló videója megtekinthető a csatorna Facebook-oldalán.

Tanévindító középsulis filmek a Paramount Network csatornáján augusztus 28. és szeptember 4. között minden este 21:00-tól!

Filmek iskolakezdéshez a Paramount Network műsorán:

Augusztus 28. 21:00 – Szextúra

Augusztus 29. 21:00 – Vámpíros film

Augusztus 30. 21:00 – Step Up-trilógia

Augusztus 31. 21:00 – Grease: Pomádé

Szeptember 1. 21:00 – Good Will Hunting

Szeptember 2. 21:00 – Alkonyat

Szeptember 3. 21:00 – Amerikai pite

Szeptember 4. 21:00 – Disturbia

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!