Kultsorozatok legjobb fogásait készítik el a Comedy Central humoristái

Kultsorozatok legjobb fogásait készítik el a Comedy Central humoristái
A finom, jól sikerült ételek összehozzák az embereket, az ünnepek alatt pedig minden konyhában nagyobb hangsúlyt kapnak az ízletes fogások. A Comedy Central új kampányában a színpad helyett most a konyhában parádéznak a humorcsatorna nevettetői: Hajdú Balázs és Elek Péter, valamint Musimbe Dennis és Lakatos László párosa kísérli meg elkészíteni híres sorozatok legjobb kajáit. Bár a receptek mindegyike más és más, egyvalami mindegyik fogásban közös: legfőbb hozzávalójuk a humor, melléjük fogyasztani pedig egy jóízű nevetést ajánlunk.

Az első videóban Hajdú Balázs és Elek Péter kísérelte meg eltalálni a hús és a puffancs tökéletes arányát, miközben reprodukálták Sheldon Cooper kedvenc bacönös-sajtos hamburgerét. Természetesen kizárólag kedden felszolgálva, ahogy az Agymenők különc géniusza is megköveteli!

Ki találkozott már olyan édességgel, ami annyira jó, hogy még egy társasházi folyosó padlójáról is képes lenne felcsipegetni az utolsó morzsáit? A Jóbarátok szereplői, Chandler és Rachel biztosan, hiszen a szomszédtól ellopott sütemény elfogyasztása közben még az előbb említett körülmények sem zavarták őket. A humorcsatorna gasztro szériájának második epizódjában Musimbe Dennis és Lakatos László sütötte meg az emlékezetes sajttortát.

Két szelet kenyér, három hot dog virsli, négy apró mogyoróvajas csésze, egy marék nachos és egy Cadbury tojás – ez bizony nem más, mint Peter Griffin rögtönzött, autóban készült paninije. Advent utolsó hetében a Hajdú-Elek páros ragadott ismét kötényt, hogy végre a valóságban is elkészülhessen a Family Guy című animációs sorozat hóbortos családfőjének rendhagyó, rögtönzött receptje. Az egyedi fogást egy másik részben feltűnő gránátalmás martini („pomtini”) koktéllal öblítik le a Comedy Central újdönsült séfjei.

A Comedy Kitchen sorozat hamarosan érkező záró videójában a Musimbe-Lakatos duó veszi újra birtokba a konyhát, hogy egy nagyon egyszerű, ám mégis felettébb különleges ételt készítsenek el: Ross kedvenc pulykás szendvicsét a Jóbarátokból. A videó december 26-án debütál a Comedy Central Magyarország Facebook-felületén. A Comedy Konyha oldalán, ahol az összes elkészült ünnepi recept és videó megtalálható, még profi sztárséfek által elkészített, szintén híres sorozatok ételei is helyet kaptak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!