Különleges nevet kap Kulcsár Edináék kislánya

Különleges nevet kap Kulcsár Edináék kislánya
Kulcsár Edina és G.w.M az Amara nevet választották a születendő kislányuknak. A névválasztáshoz számmisztikát is alkalmaztak, mert nem akartak szokványos nevet választani.

Kulcsár Edina egy instagram posztban tette közzé, mi is lett a választott név. Az Amara latin eredetű és többek között azt is jelenti kegyelem, örökkévaló, elpusztíthatatlan. A név számmisztikáját is megnézték és 7 jött ki, pont mint az apjának Varga Márknak. “Márkra egy az egyben igaz a leírás, és nagyon örülnék, ha a kislányunk is olyan lenne, mint ő” - mondta Kulcsár Edina.

A számmisztika: minden betűnek van egy értéke, majd a kapott számokat kell összeadni, míg egy számjegy nem marad. A betűk számértéke 1 A, J, S 2 B, K, T 3 C, L, U 4 D, M, V 5 E, N, W 6 F, O, X 7 G, P, Y 8 H, Q, Z 9 I, R
Így az AMARA= 1+4+1+9+1= 16 amit újra össze kell adnunk így jön ki a 6+1=7
A MÁRK ugyan így pedig 4+1+9+2=16 1+6=7

Amikor még csak a baba neme derült ki G.w.M azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha a baba Edinára hasonlítana. “Nagyon remélem, hogy Edinára fog hasonlítani, mert minden vágyam egy mini Edina."

A névválasztással kapcsolatban mind a ketten elégedettek.
“Szerintünk tökéletes nevet sikerült neki választanunk. Nekünk legalábbis az, és hisszük, hogy ő is szeretni fogja”- írta Kulcsár Edina az Instagram posztjában.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!