Kulcsár Edina új párja luxuséletet él

Kulcsár Edina új párja luxuséletet él
Kulcsár Edina új párja, a rapper G. w. M nem volt mindig gazdag, most azonban egyáltalán nem panaszkodhat. Nemrégen 50 millióért vett egy a házat a kislányának, egy ritka Porsche Panamerát pedig magának, amiből ez az egyetlen az országban. Nemrég bevallotta, volt olyan is, hogy egy boltban 5 millió forintot hagyott ott „göncökért”.

Kulcsár Edina új szerelmét, G.w.M-et, polgári nevén Varga Márkot nem vetette fel mindig a pénz, de manapság luxuséletet él. Amióta befutott, nincsenek anyagi gondjai, sőt, nemrégiben eg 50 milliós házat vett a lányának - írja a blikk.hu.

Ötvenmillióért vettem a lányomnak lakást a IX. kerületben. Sokan azzal vádolnak, hogy ez felesleges költekezés, de szerintem én nem szórom a pénzt! Ez befektetés a kislányom érdekében! Jövőre a fiam is kap egy lakást, mert szerintem ez így normális, hogy megalapozom a jövőjüket – mondta korábban a Ripostnak G. w. M, aki elárulta, nagyon megviselte, amikor szülei elváltak, és pénzük sem nagyon volt.

– Akkoriban előfordult, hogy nem volt mit ennem! Nehéz volt, de megérte, mert most itt vagyok (...) Mindenki azt látta, hogy brutálisan épül a karrier, csak sajnos nem volt mellé lőszer! Nulla forintom volt. Arra emlékszem, hogy a kenyértartó mellett volt pár 20 forintos! Már a százasok is elfogytak – mondta a ferencvárosi fenegyerek. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina