Kulcsár Edina megmutatta, hogy néz ki most smink nélkül

Kulcsár Edina megmutatta, hogy néz ki most smink nélkül
Az influenszer saját bevallása szerint nincs megelégedve magával, de legalább boldognak érzi magát.

Kulcsár Edina az utóbbi időben kapott hideget-meleget, főleg a G.w.M-mel való kapcsolata miatt - írja a szeretlekmagyarorszag.hu. Legutóbb viszont azért is beszólt neki néhány kommentelő, mert azt gondolták, hogy az egykori szépségkirálynő megszerkesztette az arcát az Instagram-oldalán megosztott képein. Az influenszer ezt határozottan tagadta, bár elmondta, hogy szerinte nem elítélendő, ha valaki szerkesztő alkalmazásokkal szépíti meg az arcát és a testét a közösségi médiában posztolt fotóin.

Talán az említett "vádak" miatt döntött most úgy a harmadik gyerekét váró édesanya, hogy mutat magáról egy smink nélküli fotót a követőinek. Mint írta, már rég nem osztott meg ilyen képet, vagyis már itt volt az ideje.

„Nem vagyok magammal megelégedve. A bőröm állapota is volt már 100x szebb, és még tudnék mit írni, de ami ezeknél sokkal-sokkal fontosabb, hogy boldog vagyok. Nem számít, hogy valaki szépnek tart vagy éppen csúnyának. Nekem csak az számít, hogy a családomnak megfeleljek és boldogságot sugározzak” - olvasható Edina posztjában.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!