Kulcsár Edina máris újra szerelmes

Kulcsár Edina máris újra szerelmes
A modell elárulta, valójában már több hónapja lezárta magában kapcsolatát Csutival.

Kulcsár Edina és Csuti szakítása már rég témája a bulvársajtónak, legutóbb már ők is megerősítették, hogy külön vannak, de akkor még az volt a narratíva, hogy nincs harmadik fél a folyamatban - vette észre a szeretlekmagyarorszag.hu.

Most, pár nappal később kiderült, hogy dehogynincs, még ha nem is volt oka a válásnak. Edina bejelentette, hogy új kapcsolata van, és nagyszerűen érzi magát.

"Nem szeretném, ha találgatásokon alapuló cikkeket jelenítenének meg, vagy valótlan dolgot állítanának.

Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk, és a gyerekek miatt itt van néha a házban.

Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik![!! Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikével foglalkozzanak. "

Hozzátette, hogy ő már több hónapja lezárta magában a házasságot, és most tudott továbblépni, szó sincs arról, hogy ez egyik napról a másikra történt volna.

"Nem akarok tovább bújkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni.

Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!❤️"

G.w.M egyébként rapper, és legutóbbi klipjének nem más, mint Edina volt a főszereplője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina