Kulcsár Edina férje, Csuti: A legjobban, amire vágyunk a másiktól az a szeretet

Kulcsár Edina férje, Csuti: A legjobban, amire vágyunk a másiktól az a szeretet
Az már biztos, hogy nem tárgyat vesz egymásnak a házaspár.

Kulcsár Edina és férje, Csuti folyamatosan túlhajszolja magát, elindítottak egy új vállalkozást a már meglévők mellé. Bár sokat jótékonykodnak, egymásra alig marad idejük. A házaspár elárulta a Fókuszban, hogy mivel ajándékozzák meg egymást.

“Most tudtuk csak elengedni úgymond ezt az évet, és innentől kezdve fogunk tudni csak a karácsonyra koncentrálni, viszont most gőzerővel” – mesélte Kulcsár Edina. Mint kiderült, a Nyerő Párosban is bizonyító házaspár a gyerekeinek mindig tudatosan csupa hasznos dolgot vásárol, és amennyi játékot kapnak a kicsik, annyit el is ajándékoznak rászorulóknak. Egymásnak viszont nem tárgyat vesznek a tervek szerint.

“Megvan mindenünk. Szerintem a legjobban, amire vágyunk a másikból az a szeretet. Edina meg leginkább, hogy én ezt ki is tudjam mutatni neki. Mint ki is derült, hogy ebben nem vagyok annyira jártas, de nagyon-nagyon-nagyon igyekszem megmutatni neki azt kisebb, apróbb, nagyobb tettekkel, hogy én mennyire szeretem őt” – vallotta be Kulcsár Edina férje, Csuti.

(nlc.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina