Kucsár Edina ezt mondta a gyereknevelésről

Kucsár Edina ezt mondta a gyereknevelésről
Kulcsár Edinával az elmúlt egy évben rengeteg minden történt. Kimondták válását az üzletember Csutival, és azóta már a szerelem is újra rátalált az egykori szépségkirálynőre.

Kulcsár Edina szívét Varga Márk, ismertebb nevén a rapper G.w.M rabolta el. Szerepeltek volna tavaly nyáron még a Dancing with the Stars soronkövetkező évadában, amit végül Csobot Adél nyert meg táncos partnerével, de a szereplést végül váratlanul lemondták. Nem sokkal később pedig kiderült az ok is, Edina a pár első közös gyermekével várandós - írja a BlikkRúzs.

Azóta már több hónap is eltelt, Kulcsár Edina pocakja pedig szépen gömbölyödik. A csinos kismama többször hangoztatta már, hogy az új párja teljesen kiegészíti őt, fantasztikusan érzi magát G.w.M-mel. A rapper mellett még a hagyományos férfi-női szerepeket is megtapasztalhatta. A babaváró bulin pedig arra is kiderült, hogy kislánya lesz a sztárpárnak, akinek ők már a nevét is tudják.

A csinos kismama most éppen a gyermekvállalásról beszélt az Instagram-oldalán. Őszintén elmondta, mi a véleménye a témával kapcsolatban. Arról is lerántotta a leplet, hogy ő mire tanítja a gyerekeit, mik számára a legfontosabb értékek.

"Még mielőtt édesanya lettem megkérdezték tőlem, hogy hogy fogom nevelni a gyermekeimet. Én csípőből rávágtam, hogy ugyanúgy, ahogy engem nevelt a mamám és anyukám! Igaz, hogy szinte már egy teljesen más világot élünk, mint amikor én gyerek voltam, de azért van 1-2 dolog ami örök! Ilyen például a jóság és a szeretet!!! Annyit, de annyit kaptam tőlük azzal, hogy ezt megmutatták nekem, hogy ennél többet nem is kívánhattam volna!❤️ Megnyugtat a tudat, hogy minden erőlködés nélkül, én is ugyanezt a mintát tudom mutatni gyermekeimnek, ahol minimális rosszindulatnak és gonoszságnak sincs helye.????????????" - fogalmazott Kulcsár Edina.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina