Közönségkedvencek és saját gyártású sorozatok az RTL kínálatában

Közönségkedvencek és saját gyártású sorozatok az RTL kínálatában
Háborús kultfilmek, Harry Potter varázslatos világa, UEFA Európa Liga focimeccsek és romantikus filmek tömkelege - februárban is érdemes lesz az RTL csatornáit választani, ha felhőtlen kikapcsolódásra vágyunk.

Már kora délutántól érdemes az RTL-re kapcsolni, ahol a telenovellák és a drámák rajongói, valamint a bűnügyi vígjátéksorozatok kedvelői is megtalálják majd a számításaikat, egymás után lesz látható A sors játéka, Az örökség ára, az Everwood, Az újonc, valamint a Bátrak földje. Hétköznap esténként olyan nagysikerű saját gyártású sorozatok várják a nézőket, mint a Drága örökösök - A visszatérés és A Mi Kis Falunk. Szombat esténként a legújabb közönségkedvenc, a Gólkirályság, azaz a Csember FC focicsapata veszi át a terepet, vasárnap esténként pedig a Cápák között üzletemberei harapnak a legígéretesebb befektetési ajánlatokra. A hétvégi sorozatok és showműsorok mellett olyan filmek segítik a kikapcsolódást, mint a Tango és Cash Sylvester Stallone és Kurt Russell főszereplésével, Angelina Jolie és Nicolas Cage klasszikusa, a Tolvajtempó, a Szellemírtók nőiszereplős remake-je (a főbb szerepekben Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones) vagy a Jumanji - A következő szint című kalandfilm Dwayne Johnsonnal, Jack Black-kel és Danny DeVitoval.

A Film+-on a (szuper)hősöké a főszerep: érkeznek a DC-univerzum főbb filmjei is, február 11-én a Suicide Squad - Öngyilkos osztag bűnözői garázdálkodnak Margot Robbie, Jared Leto és Will Smith főszereplésével, 18-án az Igazság Ligájaként vonulnak fel a legnagyobb szuperhősök, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill) vagy épp Aquaman (Jason Momoa), utóbbi önálló filmmel is befoglal egy estét február 25-én. Február 16-tól szombatonként Mel Gibson és Danny Glover üldözik a bűnt a Halálos fegyver filmsorozatban, látható lesz A Sólyom végveszélyben háborús akciófilm Ridley Scott rendezésében, olyan főbb szereplőkkel, mint Josh Hartnett, Eric Bana, Ewan McGregor és Tom Hardy.

Az RTL KETTŐ februárban a romantikus filmek rajongóinak kedvez: a hónap első vasárnapján este rögtön az Őrült, dilis, szerelem című romantikus vígjátékkal, olyan remek színészekkel a főbb szerepekben, mint Ryan Gosling, Emma Stone, Steve Carell vagy Julianne Moore. Február 11-én és 18-án este a négy nagyvárosi barátnő, Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda uralja majd a képernyőt, érkezik az egész estés Szex és New York első és második része. A hónap végén pedig a Szerelmünk lapjai című filmben idézi meg Noah és Allie történetét Ryan Gosling és Rachel McAdams. Esténként továbbra is követhetjük a luxusbörtön lakóinak életét, a Való Világ adásai 21:45-től, a kibeszélőműsor, a BeleValóVilág 22:45-től látható.

A Coolon a második évadban követhetjük nyomon a világ leggyorsabban beszélő anya-lánya párosának mindennapjait a Szívek szállodájában hétköznap reggelente. Esténként először a nyomozók veszik át az irányítást, a sort Magnum nyitja nyolc órától, majd dupla epizódokkal zárja a kétezres évek sikersorozata, a Döglött akták. 23 órától az RTL saját gyártású sorozatának, a Mellékhatásnak az első évadával hangolódhatunk a folytatásra, mely hamarosan érkezik az RTL+ felületére. Filmek terén sem lesz hiány, szombat esténként a Harry Potter-filmek kalauzolnak minket a varázslók különleges világába, de olyan vígjátékokat is láthatunk, mint az Amerikai Pite kultikus első része, a Vakáció vagy a Sakáltanya.

A klasszikus háborús filmek kedvelőinek érdemes lesz februárban az RTL HÁROM műsorát választani, 5-én A piszkos tizenkettő szedett-vedett osztagának történetét ismerhetjük meg, olyan nagyágyúkkal a főszerepben, mint Lee Marvin, Charles Bronson vagy Donald Sutherland, 12-én pedig Kelly Hősei próbálják megszerezni a nácik elrejtett vagyonát, katonaként itt is láthatjuk Donald Sutherlandet és Telly Savalast, Clint Eastwooddal és Don Rickles-szel kiegészülve. Akciófilmekért sem kell majd a szomszédba menni, a Parker című filmben az izgalmakról Jason Statham és Jennifer Lopez gondoskodik. Valentin-nap alkalmából különleges kínálattal készül a csatorna, olyan filmekre lehet összebújni, mint a Cserebere szerencse Lindsay Lohannel és Chris Pine-nal vagy A lány a vonaton Emily Blunttal, Luke Evans-szel és Rebecca Fergusonnal. A futball rajongóinak nagy örömére az RTL HÁROM műsorára február 16-án visszaköltözik Európa egyik legrangosabb kupasorozata, az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga, ahol a küzdelem az egyenes kieséses szakasszal folytatódik, 4-4 meccs pedig csak az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználóinak lesz elérhető.

Ha valamiért lemaradnánk kedvenc sorozatunkról, akkor sincs ok aggodalomra, az RTL+ streaming platformjának Light csomagjában A Mi Kis Falunk, a Gólkirályság, a Cápák között, a Drága örökösök és a Mellékhatás képernyőn futó részei is visszanézhetőek. Az Active csomagban a kínálat februárban új History Play tartalmakkal bővül, valamint a legkisebbek örömére új animációs tartalmak is felkerülnek a felületre. Az előfizetéssel rendelkező RTL+ felhasználók már nézhetik is a csak itt elérhető Apatigris harmadik évadát, a Hell on Wheels - Pokoli vadnyugat és a Mocro Maffia új részeit.

Harry Potter ismét elvarázsolja a tévénézőket: jön a filmsorozat első része a Cool-on

„Félsz Potter?” – Harry Potter kalandja tovább folytatódik a Cool-on

„Olyan az anyja, mint a lánya” – minden reggel a Szívek szállodája vár a Cool-on

„Az egész város ellenünk fordult” – A Sólyom végveszélyben a Film+ műsorán

„Ezeknek az embereknek nincs vesztenivalójuk” – jön A piszkos tizenkettő az RTL HÁRMON

Tanulj meg mindent, amit a randizásról tudni kell: Őrült, dilis, szerelem az RTL KETTŐ-n

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: sorozat, RTL