Kovács Zsuzsi számára véget ért az álommelóért való küzdelem

Kovács Zsuzsi számára véget ért az álommelóért való küzdelem
A jelöltek kreatív feladatot kaptak Balogh Leventétől a 14. napon. Az elnök úrnak magasak voltak az elvárásai, amit elsőre egy csapat sem ugrott meg, és habár végül elkészültek a merchandise termékek, egy páros sehogy sem tudott zöldágra vergődni egymással. Balogh Levente számára egyértelművé vált, hogy Csapy és Zsuzsi párosából valaki nem lenne jó az elnöki asszisztensének, aki számára így véget is ért a megmérettetés.

„Ez az én fiatalkoromban is ciki volt” – Balogh Levente a kukába dobatta jelöltjei terveit

Hat darab két fős csapatban kellett az elnöki asszisztens jelölteknek megtervezniük egy-egy olyan merchandise terméket, amivel tovább lehet erősíteni Balogh Levente brandjét. Az elnök úr azonban nem volt elragadtatva az ötletektől.

 

Silány minőséget teljesített Csapy és Zsuzsi széthullott csapata

Csapynak és Zsuzsinak együtt kellett volna megtervezniük azt a merchandise terméket, amivel az elnök úr is elégedett lehetett volna. Ám a két jelölt az alapkoncepcióban sem tudott megegyezni, így az utolsó pillanatban külön utakon folytatták a munkát – ezzel kivégezve saját magukat.

 

Kovács Zsuzsi sírva távozott Balogh Levente elbocsátása után

Balogh Levente raportra hívta irodájába Csapyt és Zsuzsit, hogy megbeszéljék a történteket. A lány az utolsó pillanatig kitartott véleménye mellett, miszerint jó döntést hozott, amikor kilépett a két fős csapatukból. Az elnök úr ezzel az állásponttal nem értett egyet, hiszen csapatjátékosként ilyet nem lehet tenni, ezért elbocsátotta jelöltjét.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!