Kovács Patrícia műsorvezetésével új műsor indul az RTL Klubon

Kovács Patrícia műsorvezetésével új műsor indul az RTL Klubon
A csatorna új, saját gyártású riportfilmsorozatában sztárok mutatkoznak be eddig ismeretlen oldalukról, egy számukra fontos és meghatározó zeneszámon keresztül.

Március 3-án este az RTL Klubon, Kovács Patrícia műsorvezetésével induló Nagy szám riportfilmsorozatban a legnagyobb magyar sztárok, számos színész, előadóművész és más területről ismert híresség is bemutatkozik eddig ismeretlen, egészen új oldaláról - írja a csatorna közleményében.

Egy adáson belül két sztár életútját kísérhetjük végig számtalan epizódon át, amelyek egy számukra fontos és meghatározó zeneszám köré épülnek. A riportban előrehaladva soha nem hallott történeteken keresztül derül ki, a zene milyen szerepet játszik és játszott a főhős életében, miben határozta meg és miért ez élete legfontosabb dala. A műsor egyik legizgalmasabb részeként a kiválasztott dalt is előadják.

A Nagy számban többek között olyan színészek, előadóművészek és műsorvezetők szerepelnek, mint Liptai Claudia, Barabás Éva, Szellő István, Fluor Tomi, Pataky Attila.

Nagy szám március 3-ától, 22 óra 10 perctől minden szerda este az RTL Klub műsorán, az epizódok visszanézhetők az RTL Most felületen.

Fotó: RTL

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!