Könnyeivel küszködő nyugdíjas és az „idegösszeomlás” szélén álló finalista a Tippelj és vidd el! pénteki adásában!

Könnyeivel küszködő nyugdíjas és az „idegösszeomlás” szélén álló finalista a Tippelj és vidd el! pénteki adásában!
Most is gazdára talált a több mint egymilliós főnyeremény.

Az egyik játékos bepróbálkozott Istenes Bence segítőjénél Zoli megtámadta a csúcsot, hogy hazavihesse a kerti ülőgarnitúrát és a napernyőt. Ehhez azonban ki kellett találnia a kulacs, az asztali lámpa és a hangszóró árát. Az Ostoroson élő férfi nem volt biztos magában, ezért egy különös trükköt vetett be Briginél, Istenes Bence egyik segítőjénél. A videóból kiderül, hogy sikerrel járt-e.

„Meglátjuk, hogy neked lesz-e igazad vagy az egész stúdiónak” – óriási volt a tétje a bábszínész döntésének A kocka el van vetve játékban részt vevő Lívia úgy döntött, hogy a saját feje után megy, és fittyet hányt a közönség soraiban ülők tanácsaira. Vajon így is sikerült megnyernie az elektromos robogót?

Elérzékenyült a Tippelj és vidd el! nyugdíjas játékosa a rengeteg nyeremény láttán Judit friss nyugdíjasként indult el az RTL vetélkedőjében, ahol óriási nyereményekért játszott. A 60 éves hölgy könnyes szemmel állt Istenes Bence mellett a mindent eldöntő feladat előtt. A videóból kiderül, hogy hazavihette-e álmai nyereményét.

Három „idegösszeomlással” jutott a finálé milliós főnyereményéig a Tippelj és vidd el! játékosa A Tippelj és vidd el! pénteki adásában Róbert jutott a fináléba, így esélyt kapott, hogy hazavigye a nagy értékű főnyereményt: a motorcsónakot fánkkal, a komplett gamer szettet és az elektromos choppert. Robi azonban csak 50 ezer forintot tévedhetett a három termék összértékének megtippelésekor. „Harmadik mental breakdownom közepén vagyok” – fogalmazott a srác a sorsdöntő pillanat előtt. Vajon sikerült hibahatáron belül maradnia?

Előzetes: „Tőled félek, téged nem hívlak le” – Istenes Bence frászt kap a Tippelj és vidd el! izmos játékosától Az RTL vetélkedőjének műsorvezetője, Istenes Bence kis híján kiszalad a stúdióból a hatalmas férfi láttán. Részletek hétfőn a Fókusz után a Tippelj és vidd el! következő részében.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!