Koncert nélkül vette fel Majka a 8 milliót, Curtis lépett fel helyette

Koncert nélkül vette fel Majka a 8 milliót, Curtis lépett fel helyette
A koncert szervezői most 8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt. Fehérgyarmaton végül Curtis ugrott be az ózdi hős helyett.

Majka az utolsó pillanatban lemondta a vasárnap esti fehérgyarmati koncertjét a nem megfelelő hangtechnika miatt. Curtis ugrott be helyette, aki megmentette az estét és fergeteges hangulatú bulit csinált - írja az nlc.hu.

Fehérgyarmat polgármestere értetlenül áll a történtek előtt, mivel nem ez az első eset, hogy nagyszabású produkciót vittek színpadra. „Vállalkozóink vannak, akik hozzák a színpad- és hangtechnikát is, tavaly megoldották a Halott pénz, Tankcsapda vagy Rúzsa Magdi előadását is. (…) Vártuk nagy szeretettel, még a kesudiója is be volt készítve” – árulta el a Borsnak Majkáról hozzátéve: anyagilag igencsak rosszul jártak, mivel előre kifizették a teljes koncert díját a rappernek.

Péter Csaba elmondása szerint kénytelenek jogi útra terelni a történteket. „Ő tulajdonképpen 8,1 millióval lelépett, mert előre kellett fizetni. Nyilván keressük a jogi lehetőségeket, nem gondolom, hogy lemondunk ennyi pénzről” – jelentette ki.

A bulvárlap megkeresésére Majka csupán annyit nyilatkozott, hogy a gázsi előre kifizetése egy bevetett szokás minden nagy zenekar esetében Magyarországon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Majka, Curtis