Klasszikus mesterhármas a Spílereken!

Klasszikus mesterhármas a Spílereken!
A TV2 csoport újabb hosszú évekre megszerezte a Premier League közvetítési jogait, sikerült bővítenie a La Liga-kínálatot és újdonságként érkezik a Bundesliga is. Augusztustól újra a foci uralja a Spíler1 TV és Spíler2 TV műsorát, a 2021/22-es idényben 68 német első- és másodosztályú, 190 angol és több mint 380 spanyol bajnoki mérkőzés lesz látható a szezon során. Rangadók, sztárcsapatok, világklasszisok és magyar büszkeségeink: ezt kínálják a prémium Spíler sportcsatornák!

Erősen kezdik a szezont a Spíler csatornák: köszönhetően az újabb licenszek megvásárlásának és a már meglévő közvetítési jogok hosszabbításának és bővítésének, még több nagy múltú labdarúgó-bajnokság meccsei jutnak el a focirajongókhoz.

„A TV2 Csoport elkötelezett célja, hogy a Spíler csatornák a legmagasabb színvonalú futballeseményeknek adjanak otthont. A legjobb három bajnokság az angol Premier League, a La Liga és a Bundesliga. Miután sikeresen elnyertük újabb évekre a Premier League és a La Liga közvetítési jogait, úgy gondoltuk, hogy igazi meglepetés lesz hűséges nézőinknek, ha a Bundesliga fordulóiból is láthatnak nálunk mérkőzéseket. Bízunk benne, hogy a Bundesliga magyarországi kizárólagos közvetítési jogaival rendelkező ARENA4 tulajdonosával, a Network4-gyel kötött együttműködésünk további, mindkét cégcsoport számára új sporteseményekre is kiterjedhet a jövőben." – nyilatkozta Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Paul Molnar a Premier League médiáért felelős vezetője a következőket mondta: „A Premier League nagy örömmel jelenti be az új együttműködésünket a TV2-vel Magyarországon. A TV2 csoport a Spíler TV jóvoltából az elmúlt években nagy elégedettségünkre kiválóan prezentálta a Premier League mérkőzéseit, így a drukkerek bizakodva készülhetnek a soha nem látott mennyiségű élő meccs közvetítésre."

Ami még fontos újdonság, hogy a Spíler Extra hamarosan a vadonatúj TV2 Play applikációba integrálódik, így minden TV2 Csoport tartalom egy alkalmazásból lesz elérhető, különböző üzleti ajánlatok részeként. Az új konstrukciókról hamarosan bővebb tájékoztatást adunk.

Íme egy kis ízelítő, mi várható augusztustól a Spíler csatornákon:

Német foci

A Bundesliga a top bajnokságok közül szerintünk a „legmagyarabb", hiszen legalább 7 honfitársunk szerepel a ligában idén, közülük szinte mindenki a magyar válogatott oszlopos tagja.

A hazai futball jelenlegi legnagyobb sztárja, Szoboszlai Dominik, a világklasszis kapus, Gulácsi Péter és Willi Orbán az RB Leipzig játékosai, a válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám a Mainz 05, Sallai Roland támadó az SC Freiburg, Dárdai Márton a Hertha BSC, a korábbi utánpótlás válogatott Novothny Soma pedig a feljutó VfL Bochum csapatát erősíti az augusztus 13-án rajtoló szezonban.

Rajtuk kívül az egyik legmagasabban jegyzett magyar edző, Dárdai Pál szerepel még a német első osztályban, ő a Hertha BSC csapatának vezetőedzője.

A Spíler1 TV minden fordulóból a klasszikus szombat délutáni meccs sávból mutat majd egy izgalmasnak ígérkező találkozót stúdiós felvezetéssel és szakértőkkel, valamint az idén bombaerősnek ígérkező Bundesliga 2 pontvadászatából egy péntek esti találkozót, így 34-34 élő mérkőzést közvetítenek a 2021-22-es idény során. Ezen felül hét közben a fordulók között gólösszefoglalóval, felvezető és háttér magazinműsorokkal támogatjuk meg az élő meccseket.

Angol foci

Az újabb partneri megállapodásnak köszönhetően a világ legnépszerűbb bajnoksága, a Premier League 2022-től további három szezonra a Spíler 1-en lesz látható! Sikerült a ligával olyan egyezségre jutni, hogy a jövőben minden korábbinál több meccset, akár 380 mérkőzést tudnak majd élőben figyelemmel kísérni a rajongók Magyarországon.

A Premier League 2021-22-es idénye a Spíler 1-en indul augusztus 13-án pénteken a Brentford-Arsenal találkozóval továbbá képernyőre kerül a Liverpool meccse Norwichban a hétvégét csúcspontja a forduló rangadója lesz, amelyen a Tottenham Hotspur fogadja a címvédő Manchester City-t.

Az angol futball nyitánya hagyományosan az angol szuperkupa, a Community Shield, melyet augusztus 7-én szombaton 17:45-től láthatnak élőben a Spíler1 TV műsorán az FA-kupa győztes Leicester City és a Premier League bajnok Manchester City csapatai között.

Spanyol foci

Augusztus 13-án startol a La Liga is, a már megszokott hétvégi meccsdömpingen felül az idei szezonban stúdióműsorban tálalják a gólösszefoglalókat és már a SmartBank Liga, azaz a másodosztályú bajnokság gólösszefoglalója is elérhető lesz a drukkerek számára. A nyitó fordulóban a Real Madrid szombat este, míg a címvédő Atlético Madrid és a Barcelona vasárnap este lesz látható a La Ligának otthont adó Spíler2 csatornán.

Ahogy a kínálatból látszik, a Spílerek kihagyhatatlan futball tartalmakkal várják a szurkolókat!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Spíler, tv2