Kitört a retróláz a Paramount Networkön

Kitört a retróláz a Paramount Networkön
A csatorna a ’80-as, ’90-es évek legnagyobb tévésztárjai, Bay Éva, Mohai Gábor és a kultikus narrátor, Bozai József segítségével hozza vissza a tévézés „hőskorának” hangulatát.

Érdemes követni a Paramount Network műsorát, hiszen a Retró napon a népszerű filmes csatorna időutazásra invitálja nézőit. A ’80-as ’90-es évek korhű hangulatában és stílusában, bemondók segítségével vezet fel olyan mai, modern filmeket és sorozatokat, mint például a Transformers, a Trópusi Vihar vagy éppen a Yellowstone.

A tőle megszokott és utánozhatatlan jókedvvel, 22 éves, még bemondókorából megmaradt zakójában konferálja majd fel a produkciókat Bay Éva, de visszatér régi szerepkörébe Mohai Gábor is, aki közel 50 nyakkendővel érkezett a forgatásra, de végül egy barnát viselt a felvételkor. A két egykori bemondó a rendkívüli feladat apropóján elárult néhány régi kulisszatitkot is: Bay Éva a tökéletes bemondónő frizura mítoszát leplezte le, Mohai Gábor pedig elmesélte karrierje egyik legváratlanabb élményét, amikor egy elveszett kisfiú családját sikerült megtalálniuk az élő adásnak köszönhetően. A Retro napon a manapság is mozis trailereket, főcímeket és stáblistákat narráló Bozai József mindenki számára ismerős hangi aláfestésével klasszikus, retró stílusú filmelőzeteseket is láthatnak majd a nézők.

„A ViacomCBS csatornáin nagy hagyománya van az április 1-jei tréfáknak, ezen a napon rendre kicsit elengedjük a gyeplőt, és nem vesszük túl komolyan magunkat, és a nézőink általában veszik is a lapot, aminek nagyon örülünk. A Comedy Central készült már álhíradókkal és kamu, nem létező műsorokkal a korábbi években, idén pedig eljött az ideje, hogy a Paramount Network nézőit is meglepjük valami különlegessel” – nyilatkozta Martsa András, a ViacomCBS kreatív menedzsere.

„Gyerekkorunk óta hatalmas rajongói vagyunk a klasszikus VICO trailereknek Bozai József jellegzetes hangjával” – árulta el Fehér Marcell, a kreatív koncepcióért felelős Whitebat kreatív ügynökségtől.

„Mohai Gábor jellegzetes oldalra dőlése, miközben teljes lazasággal bemondja, hogy a „kettesen” hamarosan kezdődik a Különös Dzsungelharc című német film, nos, az örökre beégett az emlékezetünkbe. Ez adta az ötletet, hogy mi lenne, ha egy kicsit időutaznánk ebbe a világba és elképzeltük, hogyan nézett volna ki a Paramount Network a ’90-es évek elején. Hatalmas élmény volt együtt forgatni gyermekkori idoljainkkal, akik ugyanolyan stílusban és profizmussal dolgoztak, mint 30 évvel ezelőtt” – mesélte Bozsik Ádám és Barta Erik, a kreatív csapat további tagjai.

Megbízó: ViacomCBS / Paramount Network

Kreatív ügynökség: Whitebat

WHITEBAT

Bemondók: Bay Éva, Mohai Gábor

Narráció: Bozai József

Kreatív producer / rendezés / vágás: Bozsik Ádám, Fehér Marcell, Barta Erik

Szövegíró: Fehér Viktor, Bozsik Ádám, Fehér Marcell, Barta Erik

D.O.P.: Rajnai Gábor

Smink: Dr. Felhalmi Kinga

Világosítás: Gabos Gábor

Hangmérnök: Szentgáli György

Helyszín: PhotoPlanet fotóstúdió

VIACOMCBS

Creative Manager: Martsa András

Senior Creative Producer: Beke Dániel

Senior Creative Project Manager: Susztrik Zsófia

Creative Coordinator: Pók Gerda

Motion Design: Czurkó Attila

PR Manager: Veres Katinka

Digital Manager: Endresz Maja

Marketing Manager: Pálfai Kira

Brand Director: Hetyei Viktor

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!