Kiss Ramóna nagy botrányt kavart

Kiss Ramóna nagy botrányt kavart
Beleszálltak Kiss Ramónába a videója miatt. Többek szerint ezzel elárulta, kik esnek ki az Ázsia Expresszből.

Kiss Ramóna egy fergeteges hangulatú koncertről készített rövid videót, és azt is körbemutatta, kikkel mulat - írja a Blikk. Csakhogy feltűnnek az Ázsia Expressz szereplői is néhányan, amire azonnal lecsaptak a kommentelők felháborodva:

"Műsorvezetőként erre azért gondolhattál volna hogy nem teszel ki videót olyanokról akik egy jelenleg is még forgatás alatt lévő műsorban szerepelnek. Így lelőtted hogy Ők tuti nem nyernek. Baukó Éva kettő esküszöm...miért kell elvenni az emberek kedvét előre egy műsortól ami még el se kezdődött..." - írja valaki.

"várjál, szólok gyorsan annak a 12ezer embernek, aki kint volt tegnap a koncertjükön, hogy tartsák titokban" - válaszolta Ramóna.

Többen írták, hogy mivel a műsor előre felvett, ez a videó még semmit nem jelent.

"Látom itt sokan írják, hogy miért posztol, hogy akkor ezek tuti kiestek. Csak egy kérdés. Aki elmegy a koncertjükre, az ott nem vágja le, hogy a csávó nincs ázsiába!? Szerintem, hogy ha azoknak engedik, hogy a műsoridő alatt bárhol is megjelenjenek akkor tök mindegy. De amúgy nem nézem. Ezért nem is tudom. De valószínű ez az ázsis nem élő közvetítés. Akkor meg akár még nyerhetett is aki fellép." - vélekedik egy másik kommentelő.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kiss Ramóna